Connect with us

Музика

Мини екшън-филм засне Din-Yo

Avatar

Публикувано

на

333След многобройните си сценични изяви и успехи, които пожъна с видеото си с Део, Лео, Играта и Марина „Всеки миг“ (Светът не е розов), както и дуетнoто парче, което записа с Марина Драгомирецкая – „Петък вечер“, Din-Yo записа самостоятелното парче „Мисли летят“ и снима видео към него. „Това не е диалог, а изповед“ – обяснява решението си Din-Yo тъкмо в това парче да е сам.

„Парчето е много лично“ – казва изпълнителят, чийто авторски текст атрактивно, но и интимно разказва за жестоките капани на любовта. „Става дума за онази опасна любов, чиято унищожителна сила ние подсъзнателно усещаме, но въпреки това неотклонно се стремим към нея. Героят ми знае, че изпепеляващите му чувства го водят към пропаст, но няма сили да се бори с тях. Той е напълно обезоръжен, останало му е само отчаянието, с което няма как да спечели тази опасна игра, но просто няма в арсенала си нищо друго“ – продължава той.

Опасностите и капаните, които ни залага любовта, са пресъздадени в клипа под формата на мини-екшън сценарий. Заради любимата си Din-Yo е готов на всичко – дори да обере банка и да стане престъпник, но въпреки това нейното присъствие изтича като пясък между пръстите му и той остава сам и наранен. В клипа в ролята на неговата невярна любима се превъплъщава красивата брюнетка Любомира Сиракова.

„Емоцията от снимките беше много силна – толкова се вживях, че после дни наред се събуждах с отчаянието на героя ми“ – казва Din-Yo. „Изпитах съвсем същата болка, сякаш всичко това ми се случваше в живота.“

Снимките на клипа, чийто режисьор и оператор е Георги Георгиев – Гошнята, са реализирани във Фабрика 126. Това е вторият му съвместен проект с Din-Yo, с когото се познават от деца. Помощник-оператор е Емануел Одаджиев.
Музиката на парчето, миксът и мастерингът са дело на Bate Pesho (StudioBuster).

Continue Reading
Advertisement