Connect with us

Музика

Михаела Филева, Дивна, VenZy и Били Хлапето със страхотен концерт под дъжда в Античен театър, Пловдив

Avatar

Публикувано

на

Звездите на Монте Мюзик Михаела Филева, Дивна, VenZy и Били Хлапето направиха зашеметяващ концерт в Античния театър в Пловдив снощи /11 юни/. Хилядите фенове напълнили скамейките не спряха да пеят и танцуват с любимците си повече от час и половина. „Хипноза“, „И ти не можеш да ми спреш“, „Въпрос на време“, „Под открито небе“, „Опасно близки“, „И аз съм тук“, „На ръба на лудостта“, „Когато ти трябвам“, „Както искаш“ и  „В реда на нещата“ са само част от песните, които Дивна, VenZy, Михаела и Били подариха на публиката. Дори дъждът не накара хората да си тръгнат, а Михаела, която беше на сцената по същото време, се забавляваше дори повече в мокрото време. След края на концерта изпълнителите раздаваха автографи на екзалтираните фенове над два часа и се снимаха с всички. Организаторите на концерта са сигурни, че такова нещо не се е случвало в Пловдив и вече обмислят следващия концерт на есен с участието на артисти от лейбъла.

От Монте Мюзик анонсираха предстояща премиера на два проекта („Забранен достъп“ и „Запазено място“), едновременно на 15-ти юни с участието на четиримата изпълнители и техните колеги Прея и Графа. Двете триа ще се пуснат в 20:00 часа във vbox7.

Освен двата видеоклипа другата седмица, на Михаела Филева, VenZy и Прея им предстои и участие в официално open-air парти на 17 юни, което ще даде старт на обновената лятна градина на столичния :PM CLUB. От 21:00 часа, кадифеният глас на талантливата Прея и мелодичният звук на китарата на Константин Ангелов, ще изпълнят просторната тераса, внасяйки усещане за уют и очарование сред новата елегантна обстановка. След 23:00 часа, купонът ще се пренесе в клуба с музикалния лайв перформънс на “Певица на годината” Михаела Филева и вечната усмивка VenZy.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]IMG_20150611_212805s[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement