Connect with us

Кино

Михаела Филева – красива и с въздействащ “Филм за двама”

Avatar

Публикувано

на

MF Film za dvama

Красив, музикален и въздействащ „филм“ създаде Михаела Филева в новото си видео “Филм за двама”. Песента от дебютния й албум “Инкогнито” се превърна в любима на феновете, които с нетърпение очакваха и видеото към нея.

Режисьор на клипа е Бойко Щонов от ScreenMixer, на който Монте Мюзик се доверяват за втори път след успеха на видеото “Всички наши места” на Прея. Щонов в екип с оператора Андрей Андреев успяват да уловят специфичното настроение на песента, нейната дълбока чувственост и състояния на красивата Михаела в кадри, които правят видеото стилно, изящно и перфектно допълващо емоцията на “Филм за двама”. Младата поп звезда не крие, че точно тази песен отразява лично преживяно от нея разочарование и че всеки път, когато я изпълнява, тя изразява цялата емоция на изживяното. Песента е по музика на Веселин Ценов, текста е на Михаела и Илия Григоров, който участва и в аранжимента заедно с композитора. В сингъл версията на “Филм за двама” е добавен струнен квартет с оркестрация на Румен Бояджиев-син.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]Snimka-Neli Kurteva_M0A1382[/media-credit]

След премиерата на “Филм за двама” в интернет, феновете коментираха, че това безспорно е една от най-красивите български песни. Вече утвърдилата се като най-актуална родна млада изпълнителка, Михаела е певица с безупречен имидж, повече от десет успешни музикални проекта, издаден самостоятелен албум и не едно участие в инициативи с благотворителна насоченост и добри каузи. През последната година Филева и нейните продуценти работят с едни от най-добрите български  музиканти за концертната й програма, а когато талантливата изпълнителка забива на клубната сцена, публиката винаги е вярна и многобройна.

В  момента Михаела е жури в един от най-рейтинговите телевизионни формати. Едновременно с това изпълнителката не спира да радва феновете си с концерти в цялата страна. Непрекъснато работи върху нови песни, с които да разшири своя репертоар, а в близко бъдеще подготвя и самостоятелен концерт в голяма столична зала.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement