Connect with us

Музика

Михаела Филева представя нов албум с концерт в голям столичен клуб

Avatar

Публикувано

на

Дебютният албум „Инкогнито” на горещата звезда Михаела Филева ще бъде факт на 28 май (четвъртък), когато певицата ще го представи на живо в София Лайв Клуб в акомпанимента на музикантите Краси Тодоров – клавишни, Васил Крумов – китари и Васил Вутeв – ударни.

Специални гости на събитието ще са Били Хлапето, VenZy, Графа, Прея и Дивна, с които Михаела има общи песни в албума й. Специален гост ще е Маестро Живко Петров, който е автор на „Фантазия“, също включена в „Инкогнито”. Очаква се на сцената да се появят още гост-музиканти, с които младата изпълнителка е работила по дебютния си компакт-диск.

Звездата на Михаела Филева изгря с появата на големия хит „Опасно близки” с участието на VenZy и след успеха на „Когато ти трябвам” с Били Хлапето. Михаела е забелязана от продуцентите й от Монте Мюзик след участието й в първия сезон на X Factor, а Графа е автор на част от песните от албума й. През последните две години красивата певица изпълни още хитовете – „Приливи и отливи”, „Едно наум”, „И аз съм тук”, участва в „А дано, ама надали” с Графа и VenZy, както и в „На ръба на лудостта” с Графа, като последната е актуален сингъл в момента. Всички изброени песни с изключение на „А дано, ама надали“, още пет нови трака и шест бонус парчета оформят съдържанието на дебютния “Инкогнито”.

След повече от 2 години работа албумът е готов, а посетителите на премиерата му ще имат привилегията да видят и чуят първи на живо новите песни на Михаела и хитовете, които всички обичат и познават.

Билети за събитието вече се продават в мрежтата на eventim.bg на цена от 10 лв., а на място феновете ще могат да получат достъп до концерта срещу 15 лв.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement