Connect with us

Lifestyle

Мишел Обама с премиера на филм по NETFLIX

Avatar

Публикувано

на

На 6 май 2020 г. NETFLIX представя световната премиера на BECOMING, документалния филм, проследяващ турнето на Мишел Обама за представяне на нейната автобиография „МОЯТА ИСТОРИЯ“.

BECOMING е интимен поглед към живота на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама в момент на огромна промяна не само за нея като личност, а и за страната, на която тя и съпругът й служат в продължение на осем забележителни години в Белия дом. Филмът води зрителите зад сцената, докато тя пътува през 34 града в рамките на турне, в чийто център e силата на общността да преодолява разликите помежду ни и усещането за връзка, когато открито и честно споделяме своите истории.

Най-продаваната биография в САЩ за последните 11 години беше издадена на български език от издателство „Софтпрес“ през октомври 2019 г. Оглавила всички световни класации и публикувана на над 45 езика, „Моята история” се превърна в световен феномен, чийто общ тираж в световен мащаб възлиза на над 11 500 000.

Топла, мъдра и откровена, „Моята история” е необикновено личната равносметка на една жена с голямо сърце и твърд характер, която надскача всички очаквания. В изключително завладяващата си автобиография Мишел Обама кани читателите в своя свят, хронологично проследявайки преживяванията, които са белязали живота й – от детството в Чикаго, през годините като изпълнителен директор, до времето, прекарано в Белия дом.

Advertisement

Повече за книгата ще откриете тук.