Connect with us

Lifestyle

Модни тенденции за 2020 година: Какви поли да изберем?

Avatar

Публикувано

на

damski dankovi poli prez 2020

Модните тенденции винаги се променят. Дрехите, които носим, ​​зависят от сезона, но ние сме вдъхновени от това, което знаменитостите носят и какво виждаме на модните ревюта. 

Въпреки че всеки ден хората не могат да си позволят да купуват дрехи от известни дизайнери, ако знаете кои дрехи да си купите и как да ги съчетаете, тогава лесно можете да пресъздадете скъпи тоалети.

Кои са основните модни тенденции на 2019/2020?

Експертите, представени в тази публикация, знаят какво правят, някои имат блог за модата, докато други също са дизайнери. 

Advertisement

Всички те са много опитни и знаят по отношение на модата и те споделиха с нас своите мнения. Те ще разкажат за това, кои са най-модерните стилове, артикули, материи, както и за това как модната индустрия променя своя манталитет, става по-екологичен и устойчив

Модни тенденции през 2020 са пастели, смели цветове, монохроматичен външен вид, пера и поли като цяло – от известно време не сме виждали много поли и хората са уморени от дънки.

Видяхме всички тези тенденции по време на седмицата на модата през септември, но по-важното е, че това са тенденциите, които са свежи и не са пренаситени през последните няколко години, ако не и през последното десетилетие, така че ще имат постоянна сила.

Най-хубавото е, че те са толкова универсални и лесни за носене – точно като любимия си чифт дънки. Носете ги с колани до кръста с пуловери и блузи, прибрани в тях.

Докато все още е студено, ги съчетайте с ботуши до коляното и след като температурите започнат да се покачват, ги заменете със сандали.  Може да добавите към тях и дамски поли

Advertisement

Тенденцията на подуимите са това, пазарувайте най-готините дънкови поли в и започнете да променяте своя гардероб сега.

Каквото и да носите, не забравяйте да го гледате с усмивки, това е е най-важното ! 

Continue Reading
Advertisement