Connect with us

Lifestyle

Модно шоу представи концепцията зад часовниците Fossil, Michael Kors, Emporio Armani, Diesel и Invicta за откриването на първия магазин Be Posh

Avatar

Публикувано

на

Be Posh Opening Event preview 2

снимка: ПР

Официалният дистрибутор за България на 22 световни модни и класически марки часовници и бижута направи поредна крачка в своето развитие и откри първи собствен магазин на 5 юли в Mall of Sofia. Идеята за създаване на новия бранд Be Posh беше представена от актрисата Ралица Паскалева със специално ревю на часовници и бижута по концепция на стилистите Добромир Киряков и Августина Маркова – Тути. Дванадесет оригинални стайлинга, носещи характера на част от марките, представени в магазина, бяха поднесени в оригинално модно шоу. Гостите на събитието имаха възможността да се насладят на луксозната атмосфера, изградена от няколко допълващи се компонента – музика от DJ Боян Ангелов, специално меню и концептуални коктейли, вдъхновени от най-култовите модни марки на дистрибутора.

„Ние и нашият екип си поставяме амбициозната цел да превърнем този магазин в различния магазин: от място за покупка на скъпа вещ или аксесоар в мястото, където всеки клиент  може да намери индивидуалното решение за своя собствен стил и вкус.“ – заяви на официалното откриване изпълнителният директор на AMR-Watch Георги Радулов.

На събитието присъстваха и голяма част от основните партньори на AMR-Watch в България, в чиито магазини също могат да бъдат закупени дистрибутираните марки.

Сред гостите личаха имената на известни личности, сред които Дивна, Прея, мъжката формация Руди, Дули, Муден и Кукушев, Master Chef 2017 Божана Кацарова, Ирина Флорин и актрисата Ирена Милянкова.

През последните години AMR Watch осигуряват присъствието на най-актуалните модели часовници и бижута на българския пазар и дистрибутират за голяма част от магазините, предлагащи луксозни аксесоари. С откриването на новия си магазин, компанията дава заявка за пълно обслужване, което осигурява удобството на клиента до последния детайл. В Be Posh вече могат да бъдат намерени марки, като Fossil, Emporio Armani, Armani Exchange, Michael Kors, DKNY, Diesel, Misfit, Police, Invicta и Superdry.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement