Connect with us

Литература

„Моето преди и твоето сега” – дебютен роман за младата авторка Джордан Стела

Avatar

Публикувано

на

moeto predi i tvoeto sega cover

Минало и настояще влизат в жестока схватка, за да определят победителя в дългогодишната горчива битка между две фамилии в дебютния роман на младата писателка Джордан Стела. Психологическата драма „Моето преди и твоето сега” (ИК „Сиела”) излезе от печат преди броени дни, а премиерата ѝ е насрочена за 19 септември от 18:30 часа в книжарница „Сиела-Ректората”.

jordan stelaМиналото на две големи фамилии в Калифорния, САЩ, е белязано от ужасяващо самоубийство. По-малката дъщеря на известния бизнесмен Деймиън Остин слага неочакван край на живота си, а по-голямата – Адриана Остин, хвърля вината изцяло върху приятеля на сестра ѝ Нийл Касиди. След като го прогонва позорно от погребението и го унижава публично, Адриана поставя началото на свирепа война, която ще засегне живота и бъдещето и на двете семейства. Минават цели 7 години преди двамата да се срещнат отново. 7 години, в които Нийл е планирал в детайли отмъщението си, а Адриана се е отдала изцяло на алкохола. 7 години на съспенс и болка от загубата на любим човек. Странно стечение на обстоятелствата води до тяхната среща, на която се оказва, че двамата ще трябва да работят заедно, ако искат да подсигурят бъдещето на семействата си. Ръкавицата е хвърлена – войната между миналото, което никога няма да изчезне, и настоящето, което е твърде страхливо, за да надделее в тази психологическа драма, е неизбежна. А всяка битка оставя след себе си жертви. Но дали въобще ще бъде излъчен победител? Предстои да разберем от страниците на дебютния роман на Джордан Стела „Моето преди и твоето сега”.

Корицата на книгата е дело на Фиделия Косева.

Джордан Стела е творческият псевдоним на Стела Гюдорова. Майка на 4-годишен син, по образование и професия Стела е ландшафтен архитект, който прекарва всяка свободна минута в четене на книги. „Моето преди и твоето сега” е дебютният роман на родената в София авторка.

Премиерата на книгата ще се състои на 19 септември (вторник) от 18:30 часа в книжарницаСиела-Ректората” в подлеза на СУ „Св. Климент Охридски”.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement