Connect with us

Lifestyle

Мол Марково Тепе дари незабравими моменти на деца лишени от родителска грижа

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 27 януари/петък/ Мол Маркото Тепе дари незабравими мигове на 45 деца от комплекса за социални услуги „Олга Скобелева“, град Пловдив. Възпитаниците на възраст между 6 и 17 години присъстваха на премиерата на филма „Снежната кралица 3: Огън и лед“ 3D в Кино Арена. След благотворителната прожекция в ранния следобяд, те се насладиха и на вкусно меню – сандвич с хрупкаво пилешко, картофки и напитка, предоставено безвъзмездно от Texas Chicken, а сладкарница „Колекция“ и веригата Subway се погрижиха за сладкия финал на вълнуващият ден. От супермаркет „Триумф“ също се включиха в благородната кауза и раздадоха на децата лакомства.

„Инициативата, която се осъществи със съдействието на Дирекция „Социална политика“ към Община Пловдив, е само  началото на поредица от благотворителни и социални кампании, които Мол Маркото Тепе планува  да реализира през календарната 2017 година“, заяви Нина Николова – Asset Manager  на търговския център.

Мол Марково Тепе се намира на бул.”Руски” № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт.

Следете официалната интернет страница на Мол Марково Тепе – http://markovotepemall.bg/ и Facebook – www.facebook.com/MarkovoTepeMall/

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement