Connect with us

Tехнологии

Мтел и blizoo ще предлагат безплатно за клиентите си новия канал HBO 3 от деня на неговия старт

Avatar

Публикувано

на

Мтел и blizoo ще предлагат новия телевизионен канал HBO 3 без допълнително заплащане от деня на неговия старт – 26 март.

HBO 3 ще излъчва най-добрите сериали на филмовия канал – премиери на нови HBO продукции, както и хитови сериали на други създатели на съдържание, култови и награждавани продукции на НВО САЩ и оригинални продукции на НВО Европа. Освен сериали, новият канал ще излъчва и избрани филмови заглавия. През уикендите зрители ще могат да гледат маратони от цели сезони на НВО оригинални продукции.

Мтел и blizoo ще предлагат новия канал като част от пакетите HBO и HBO&Cinemax без допълнително заплащане за него. По случай старта на новия канал HBO 3 ще бъде организиран „Отворен уикенд” на 26, 27 и 28 март. През трите дни дори да нямат абонамент за някои от HBO пакетите, всички ТВ клиенти на Мтел и blizoo ще могат да гледат свободно целите първи сезони на „Игра на тронове“, „Силициевата долина“ и „Истински детектив“.

Освен старта на новия канал, от телевизионната мрежа ще направят и друго нововъведение: на 21 март HBO Comedy ще се превърне в HBO 2. Каналът ще продължи да излъчва обширна селекция от семейни, комедийни и детски филми, както и драматични, трилър, екшън и дори хорър заглавия.

Continue Reading
Advertisement