Connect with us

Компании

Мтел удължава срока за участие в конкурса „4Gрадски“

Avatar

Публикувано

на

Конкурсът на Мтел за градски истории, “4Gрадски“, ще бъде удължен с една седмица, заради големия интерес, който до този момент предизвика инициативата. Компанията дава още един шанс на всички, които искат да се включат, като те могат да изпращат своите произведения под формата на текст, снимка или видео до 22 юни чрез блога на телекома.

Конкурсът „4Gрадски“ e посветен на старта на 4G мрежата на Мтел. За да пресъздадат максимално добре духа на своя град, участниците трябва да включат в своите произведения ключовите думи град и скорост, както и емотиконите за усмивка () и любов (<3). Те са свободни да изберат сами стилистиката и жанра, в които да творят. Най-важното условие обаче е да разкажат интересна градска история, независимо дали е чрез снимка, текст или видео.

Ментор на творците в „4Gрадски“ е писателят Александър Шпатов, който е сред най-известните съвременни автори на градски истории у нас. Той ще оценява оригиналността на подадените кандидатури, както и нестандартния подход на авторите.

Най-добрите четирима ще спечелят атрактивни технологични награди от Мтел, както и съвети от писателя Александър Шпатов как да подобрят или да развият допълнително своите творчески умения.

Continue Reading
Advertisement