Connect with us

EDM

Музикално приключение за откриването на ONE DESIGN WEEK 2016

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Мелформатор и от DJ Boris The Heartbreaker се включват към седмицата на дизайна

 ONE DESIGN WEEK 2016 стартира на 10-ти юни в 18:00 ч. пред офиса на ONE Foundation for Culture and Arts – ул. Христо Дюкмеджиев 10, Пловдив, където екипът на фестивала ще даде официален старт на дизайн седмицата.  Откриването, което ще се проведе между 18:00 и 22:00, обещава много лятно настроение фънки музика от DJ Boris The Heartbreaker.

За гостите на фестивала ще има свежи плодове от Lidl Bulgaria, много вкусни изненади от Milka, разхладителни напитки от бирата на фестивала – Шуменско Бомбичката, както и от малиновото вино Trastena Wines.

След 22:00 събитието продължава в Club VOID (ул. Атанас Самоковеца 2) с артистите от пловдивския аудио-визуален колектив МЕЛФОРМАТОР (MELFORMATOR / SAYULKE, ATNS, Mironov, waysie, Phlip). Очаквайте нестандартна танцувална музика от изминалите месеци, типична за стила на Мелформатор. Визуалната част този път ще е в ръцете на Веселин Трачев (Waysie) а.к.а. Wekka, който ще използва софтуера “Processing” за да генерира изображения чрез код в реално време.

Advertisement

Вход за събитията – свободен.

Continue Reading
Advertisement