Connect with us

Музика

Музика и натурален адреналин на BANSKO BEAT MUSIC EXPERIENCE

Avatar

Публикувано

на

in detail bento lucy folk yukimi 08

„Колкото повече, толкова повече!” – това е максимата и на Bansko Beat Music Experience, най-яркият фестивал на хоризонта! Шведите от Гьотеборг Little Dragon идват в България в петък, за да покажат защо малките неща в живота са най-съществените!

Избягай от града и хващай гората, официалното откриване на летния сезон в планината е този уикенд в Банско. Входът на фестивала е свободен, така че събирай тайфата ентусиасти и идвай да се позабавляваме здравата – много добра музика, велики артисти, фън зона и какво ли още не.

Организаторите от „Бохемия Ентъртейнмънт” съвместно с Община Банско взеха дръзкото решение да „разчупят” правилата, да вдигнат адреналина на публиката и да разнообразят музикалното събитие със специална зона за игри. Те ще се случват по време на DJ-сетовете и паузите между музикалните изпълнения, като записването за участие в тях ще се прави предварително. „Стената“ и „360°“ ще се погрижат за покачването на адреналина на всички посетители!

[media-credit name=“Sam Feldt“ align=“aligncenter“ width=“427″]samfeldt resize[/media-credit]

Предвидени са „зверски” добри забавления със слаклайн и колела, с които ще се реализират различни надпревари за най-смелите от нас. Ще има и най-разнородни щандове с много стоки за екстремни преживявания и фреш бар. Не издаваме повече. Елате и вижте.

Най-същественото е видимо за очите и както вече всички знаят, ще открием лятото със звездните пътешественици – James Arthur, Mo ‘Kalamity and The Wizards, „черешката” на фестивала Little Dragon, Sam Feldt, Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra, Mo’ Horizons, DJ DESY & Mr. Vagabond, Миленита, Sensimillianz, Selector Rosen, Jeremy? и Поли Генова, която освен водещ на събитието, ще изпълни и някои от любимите песни на публиката.

Advertisement

Споменахме по-рано, че Little Dragon са тазгодишното откритие на „Бохемия Ентъртейнмънт”. Тяхната история започва през далечната 1996 г. и продължава до днес. Почти двадесетгодишната симбиоза си е своеобразен рекорд за екип от музикалната гилдия, но ние подразбрахме, че те си имат специални техники за разбирателство – огромно чувство за хумор, купища талант и няколко капки магия.

Музикалната селекция на Bansko Beat е уникална, а шансът да я видим безплатно – безценен!

Синоптиците обещават 10 и 11 юли да са ясни и незабравими. Входът на Bansko Beat е свободен и фестивалът ни очаква на централния площад в Банско!

Подробности: https://www.facebook.com/BanskoBeat?fref=ts

Advertisement
Continue Reading
Advertisement