Connect with us

Tехнологии

Мултимедийният 4G смартфон Lenovo K5 идва в Мтел на цени от 3 лева на месец

Avatar

Публикувано

на

Lenovo K5

От утре Мтел започва да предлага на своите клиенти новия 4G смартфон Lenovo K5. Телефонът е едно от най-желаните мултимедийни устройства на пазара в момента, заради иновативната аудио технология Dolby Atmos, с която предоставя преживяване като в киносалон. Lenovo K5 ще се предлага на цена от 3 лева на месец или срещу 60 лева в брой с тарифния план Мтел безкрай 3XL.

С мобилната система Dolby Atmos смартфонът Lenovo K5 изпълва пространството с по-богат и по-чист звук. Освен с иновативните високоговорители, Lenovo K5 разполага и с 5-инчов HD дисплей и функционален дизайн. Задният панел е изработен от алуминий, което не позволява оставането на отпечатъци при продължителна употреба. Смартфонът идва с мощен осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 415, който гарантира безпроблемна работа с приложения или игри, както и плавен мултитаскинг. Високата производителност е гарантирана и от оперативната памет, която е 2GB. 13MP задна и 5MP предна камера пък са идеални за почитателите на снимки и селфита.

Lenovo К5 ще осигури на своите притежатели и скоростно сърфиране в интернет, защото моделът поддържа 4G. Максималната скорост, която може да бъде достигната в 4G мрежата на Мтел към момента, е до 130 Mbps. Клиентите на телекома могат да се възползват от новата услуга безплатно до 31 юли.

За да използват 4G мрежата на телекома, потребителите трябва да разполагат с 4G смартфон, SIM карта, която поддържа 4G и да са в зона на покритие. Ако клиентите не разполагат с такава SIM карта, те могат да я получат безплатно в магазините на Мтел.

Continue Reading
Advertisement