Connect with us

Култура

Мултимедия, впечатляващи костюми и неповторима атмосфера ви очакват на премиерния спектакъл на Милица Гладнишка

Avatar

Публикувано

на

Броени часове остават до уникалното пътуване във времето, което Милица Гладнишка и музикантите й са подготвили в музикалния спектакъл „Титанично”! Премиерата му е на 20 май 2015 г. в Сатиричния театър „Алеко Константинов” в София.
Спектакълът е вдъхновен от подвига на музикантите на кораба „Титаник”, чиято история остава скрита от света. Напълно незаслужено, смята Милица и в тяхна чест ще ни покаже своята ексцентрична версия на последните часове на злополучния кораб.

Приключението ще започне още от фоайето, където ще се потопите в атмосферата на „Титаник” с чаша уиски в ръка, охладено с парчета айсберг; ще срещнете вестникарчета, които ще раздават вестник със смешни и абсурдни статии; бонбони, които ще ви спасят от морска болест и още много изненади, които ще ви пренесат в друга епоха.

Много музикални интерпретации, смях и зашеметяващите тоалети на дизайнера Серджан Кръстевски ще допълнят уникалната атмосфера. Ще видите и роклята от светещи оптични влакна, ушита специално за спектакъла „Титанично”!

На сцената за първи път ще чуете и авторското парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев The beach, с което актрисата ще открие летния сезон.

Освен Милица, в това приключение ще ви съпроводят и Михаил Йосифов – тромпет, Васил Спасов – пиано, Атанас Попов – барабани и Борис Таслев – контрабасист.

Advertisement

Премиерата е на 20 май 2015, 19 ч., Сатиричен театър „Алеко Константинов”, София. Все още можете да се снабдите с пасаван за неповторимото пътуване във времето от касите на театъра!

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Titanichno 1[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement