Connect with us

Кино

„Мумията“ идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX днес!

Avatar

Публикувано

на

The Mummy

Том Круз е начело на актьорския състав на нова филмова версия на легенда, интригувала култури по целия свят още от зората на цивилизацията: Мумията.

Макар да е надеждно затворена в гробница дълбоко под суровата пустиня, древна принцеса (София Бутела от Кингсмен: Тайните служби и Стар Трек: Отвъд), чиято съдба й е несправедливо отнета, е събудена в наши дни. Това, обаче, събужда и зло, разраствало се хилядолетия наред!

От пясъците на Близкия изток през тайни лабиринти под днешен Лондон, Мумията е напрегнат филм, предизвикващ почуда и вълнение пред този нов свят на богове и чудовища.

Редом до Том Круз застават Анабел Уолус (Крал Артур, Анабел), Джейк Джонсън (Джурасик свят), Кортни Б. Ванс (телевизионният мини-сериал Народът срещу О. Джей Симпсън) и носителят на „Оскар“ Ръсел Кроу (Гладиатор).

Творческият екип на епичната продукция е предвиждан от режисьора и продуцент Алекс Кърцман и продуцента Крис Морганм, допринесли за създаването на някои от най-успешните филмови поредици от последните години. Кърцман е сценарист или продуцент в поредиците Трансформърс, Стар Трек и Мисията невъзможна, а Морган е в дъното на сюжета на сагата Бързи и яростни, която експлозивно се разраства след третия филм. Шон Даниъл, продуцирал предишната трилогия Мумията, е продуцент заедно с Кърцман и Морган.

Advertisement

Епичната продукция Мумията идва в кината на 9 юни в 3D, IMAX 3D и 4DX

Continue Reading
Advertisement