Connect with us

Общество

“Мъжът на жена ми” – постановка на МАРИУС КУРКИНСКИ с представление № 200

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Постановката “Мъжът на жена ми” с режисьор Мариус Куркински, по текст на Миро Гавран и с участието на изключителните – Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев върви убедително към своето представление номер 200! То ще се случи на 30 март 2019 г. в зала 1 на НДК от 20.00 ч, а билети за специалното издание на спектакъла се пускат в продажба от днес, 5.09.2018 г. В подкрепа на тримата актьори ще се включи и цял филхармоничен оркестър, а в залата се очаква да бъде и самият Мариус Куркински. Автор на текста е Миро Гавран – един от най-големите хърватски драматурзи. Премиерата на “Мъжът на жена ми” е през м.февруари 2014 г. От тогава до сега постановката се радва на огромен и напълно заслужен интерес от страна на публиката. Гледана е от хиляди фенове на театъра в различни точки на България, а и в чужбина. Тримата прекрасни и талантливи актьори са забавлявали публиката в Германия (в над 15 града), в Испания, Англия, Австрия, Швейцария. Тази есен постановката ще гостува в Дания, а след юбилейното представление №200 на 30 март 2019 г., актьорите се стягат и за голямо есенно турне в САЩ.

Билетите за представление № 200 на “Мъжът на жена ми” на 30 март в зала 1 на НДК са с цена от 15 до 40 лв. (според мястото в залата). Продават се ексклузивно в интернет в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят и от Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции ОМВ.

Билети можете да намерите ТУК.

Последвайте събитието във фейсбук ТУК.

Advertisement

Много смях и философски размисли очакват зрителите, които още не са гледали постановката на Мариус Куркински. В нея сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Главната женска роля е поверена на прекрасната Мария Сапунджиева. В ролите на мъжете, които се борят за нейната любов, и с много хумор заплитат интригата на сцената, са любимите на публиката – Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. Според режисьорът, пиесата не може да се нарече точно комедия, но е акцентирал именно на смешните неща от битието ни. Пиеса, в която персонажите живеят греховно и го осъзнават, достигат много прозрения, но не се променят. Още със заглавието си “Мъжът на жена ми” ни обещава интересно, атрактивно и опасно-смешно преживяване, в което дори изневярата е погледната под смешен ъгъл!

Continue Reading
Advertisement