Connect with us

Кино

Награждаваният турски сериал „Вътрешен човек“ с премиера по TDC

Avatar

Публикувано

на

TDC 1

Зрителите ще могат да се насладят на екшън продукцията всеки делничен ден

„Вътрешен човек“ ще се излъчва ексклузивно по единствения по рода си канал за турски продукции Dizi (Timeless Dizi Channel) от понеделник (25 януари). Зрителите ще могат да се насладят на екшън сериала, пълен с романтика и различни обрати, всеки делничен ден от 22:25 ч.

„Вътрешен човек“ разказва историята на двама братя, разделени при раждането си, които се срещат отново, но като противници. Криминалният екшън проследява съдбите и неочакваните събития в животите на Сарп (Чаатай Улусой) и Мерт (Арас Булут Ийнемли).

Полицаят Сарп е обзет от чувство за вина, когато доведеният му брат е обявен за мъртъв.  С години той се опитва да намери истината за това тежко събитие, както и свой вътрешен покой. Затова младият мъж приема задачата да влезе под прикритие в мафиотска групировка като своя лична мисия. Това негово действие обаче ще доведе то неочаквани разкрития, свързани с миналото му и изчезналия му брат. Мерт е израснал в обкръжението на мафиоти, сделки и подмолни схеми. Като част от престъпна групировка, той влиза под прикритие в полицията по заповед на началника му, който го приема като син. Именно в полицията Мерт среща Сарп, а ситуацията става все по-напечена, когато и полицията, и мафията разбират, че сред тях има къртица.

Какво ще се случи, когато тайните от миналото застигнат двамата мъже? Вълнуващият сериал „Вътрешен човек“ ще покаже дали съдбата ще събере отново разделените братя, или ще ги раздели завинаги. Зрителите могат да проследят екшъна всеки делничен ден от 22:25 ч. по Dizi.

Advertisement

След премиерата си през 2016 г. в Турция сериалът се превръща в един от най-любимите и гледани сериали през последните години в страната. Получава номинация за наградите „Златна пеперуда“ на Пантен през 2017 г, както и за „Турските младежки награди“ през същата година.

„Вътрешен човек“ е само една от многото вълнуващи продукции, на които могат да се насладят зрителите на TDC през новата 2021 г. Каналът е достъпен в България ексклузивно в мрежата на Булсатком като част от плана ПРЕМИУМ+ и пакета DRAMA, предлагани от оператора.

В глобален мащаб TDC се развива изключително динамично, като към момента се гледа от над 5 милиона домакинства и е особено популярен в Централна и Източна Европа, на Балканите и в Близкия Изток. Каналът е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, глобална медийна компания, която оперира 42 телевизионни канала на 6 континента.

Continue Reading
Advertisement