Connect with us

Lifestyle

Над 1000 души на първото събитие от новата платформа Absolut Nights

Avatar

Публикувано

на

DSCF7046

снимка: PR

На 26 ноември Absolut постави началото на новата концепция Absolut Nights, която отбеляза Нощта на оригами с едно от най-големите събития за сезона, събирайки над 1000 души в необитаем цех на бул. Черни Връх. За да отпразнува повода, брандът покани артисти, които трансформираха пространството в запомнящо се оригами парти, вдъхновени от японското изкуство.

Специално за събитието в България пристигна диджеят от лейбъла Defected – Enzo Siffredi, който бе и музикалната звезда на вечерта с подкрепата на българския артист Dimo BG. Освен артистите, за гостите на Absolut се погрижи и най-добрият екип от бармани и миксолози в София, които представиха тематични коктейли Absolut Kioto, Аbsolut Moshi Moshi и Absolut Sakura с нестандартни японски вкусове.

От началото на сезона всеки ден Absolut отбелязва нетрадиционни празници на сайта Abslt.bg. Нощ на бъдещето, на MP3-ката, Smart нощ, нощ на храната, нощ на артиста, на черната котка, на интернета, на aнимацията, на артистите и краставичката са само част от празниците, които влязоха в Absolut Nights календара до сега. Предназначението на сайта е да повдигне настроението, като обедини на едно място всички нетрадиционни празници, и да предложи на всеки свой посетител повод за Absolut нощ навсякъде и по всяко време, като някои от най-интересните събития ще бъдат отбелязвани с партита и занапред.

Oще поводи за празник следете всеки ден на www.abslt.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement