Connect with us

Lifestyle

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Avatar

Публикувано

на

delta 20 obekta KV

С идването на есенния сезон се откриват нови възможности за пазаруване. Премиерни търговски обекти се представят за първи път в България. Над 20 уникални бранда са открити в град Варна.

Шопинг зоната на Delta Planet Mall вече предлага над 20 нови обекта от различен тип, които разнообразяват пазаруването в морската ни столица. Два от обектите дефилират за първи път в България – Tezenis и Brums, а много са нови за града.

България е 18-тата държава, а Варна – първият град в страната, където космополитната марка Tezenis стъпва и предлага колекции бельо с младежко излъчване. Brums е италиански бранд за детска мода, който се грижи за стила на клиентите си до 16 години. И двата бранда са с изключително добре балансирано съотношение между цена и качество.

Варненци и гости на града вече се радват на уникални обекти, сред които могат да намерят магазини за мода, бижута, бельо, аксесоари, обувки, нови места за забавления и ресторанти. Един от най-големите производители на обувки в Европа ССС вече дебютира със своя широк спектър модели за всеки вкус и повод. District предлага спортни обувки и кецове с градско излъчване, комфортни за ежедневието. И двата магазина са от типа „под един покрив“ и разнообразяват с известни брандове. Висококачествената марка Asics, която стъпи също за първи път във Варна, представя революционни спортни стоки за активни спортисти и любители.

Освен обувките, друга голяма страст са модните и стилни облекла. Премиерните магазини Superdry и Desigual заявяват своето присъствие със свежи предложения, различни и дръзки дизайни. Елегантните Guess показват европейски стил. Към по-взискателните е насочен брандът Marc O`Polo, който импонира на съвременните градски хора с естествените си материи и унисекс модели. За пръв път във варненски мол е представена и испанската марка – Mango, която се радва на широка популярност на Балканите. Единствено в Delta Planet Mall вече могат да се открият актуалните колекции на Mazzo и италианския бранд Pinko.

Advertisement

С достъпните си цени и предизвикателните си модели към младежите се насочват непознатите досега на варненци марки на един от най-големите модни ритейлъри в Централна и Източна Европа – LPP – Cropp, House и Sinsay. Клубен стил, тениски с характер, свежи препратки към хип-хоп културата и стрийт арта ще грабват вниманието на тийнейджъри, гимназисти и студенти.

Две италиански марки за бельо, бански костюми и аксесоари, които морската ни столица посреща за първи път, са Calzedonia и Yamamay.

Специално внимание на мъжката аудитория се обръща с първия в града магазин за мъжка мода Iventi. Българската марка предлага стилни костюми, сака и ризи.

Delta Planet Mall първи посрещна качествената козметика MAC и красивите бижута селектирани и произведени от Goto Jewellery and Diamonds. В края на октомври предстои откриване на Pronta, уникална марка на варненския пазар за аксесоари.

След София Варна е първият град, в който отвори Зоомагазин Д-р Стефанов, специализиран в предлагането на храни и аксесоари за домашни любимци. А забавленията продължават с най-новото и модерно кино Cinema City с единствена за града 4DX зала, придружени с вкусно хапване от пица Domino’s.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement