Connect with us

Tехнологии

Над 2000 лева за благотворителност събраха служителите на Мтел на коледния базар на компанията

Avatar

Публикувано

на

Domashno prigotveni sladkishi i suveniri zaradvaha posetitelite na bazara

Над 2000 лева събраха служителите на Мтел в рамките на традиционния благотворителен коледен базар в компанията. Средствата ще бъдат дарени на децата от SOS семейството на майката Марчела в Трявна, което Мтел подпомага вече 12 години.

Благотворителният коледен базар на Мтел се провежда за шеста поредна година. Събитието събира служители, които предоставят средства и изработени от тях продукти в подкрепа на предварително избрана социална кауза.

Базарът е една от благотворителните инициативи, в  които участват служителите на телекома. По данни на фондация „Помощ за благотворителността в България“ от 2003 година те са подкрепили различни социални каузи с общо 278 хиляди лева. Освен това, служители на Мтел участват в програмата за дарителство по ведомост на фондацията. Всеки, който участва в тази програма, сам определя сумата, която дарява в подкрепа на избрани социални каузи, и тя се удържа от възнаграждението му всеки месец. Около 2000 лева е сумата, която служителите на телекома даряват по ведомост всеки месец.

Всеки клиент на Мтел, който иска да дари за социална кауза, подкрепяна от компанията, може да го направи в магазините на телекома. В момента каузата, за която служителите в магазините на Мтел приемат дарения, е на фондация „Очи на четири лапи“. Фондацията обучава и предоставя безплатно кучета водачи на слепи хора.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Knigite byaha sred nay-atraktivnite podaraci[/media-credit]

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement