Connect with us

Общество

Над 300 деца и възрастни се включиха във „Воля за спорт“ в Свищов

Avatar

Публикувано

на

Над 300 деца и възрастни се включиха в спортните състезания от националната кампания „Воля за спорт“. Игрище „Септември“ в град Свищов бе препълнено от хора, които се разпределиха в отделните отбори – баскетбол, табла, шах, тенис на маса, канадска борба, бадминтон. Повече от два часа продължиха състезанията за хората с уврежданията. Най-инициативни бяха от пенсионерския клуб „Нове“, които имаха три отборни победи и си тръгнаха с едната от купите.
Почти всички от присъстващите над 100 деца си тръгнаха с медали, топки, осигурени от Office One и лакомства от Харибо. За най-малката възрастова група имаше състезание с рисунки. Момиченцата и момченцата между 3 и 10 годинки бяха наградени от инициатора на събитието в Свищов д-р Татяна Ганчева, която е и кандидат за кмет в града. Тя връчи и голямата купа на победителите, а цялото игрище стана на крака за химна. Подкрепа на най-уважаваната лекарка в града оказа и бившият кмет, което е още една заявка, че нежна ръка ще управлява крайдунавската община.
За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха трио „Нове“, рок и поп школа „Естрада“, както и Бриана Пантелеева, която вдигна на крака гостите на празника. Състезанията „Воля за спорт“ бяха подкрепени от винпром „Свищов“.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“960″]Svishtov1[/media-credit]

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“960″]Svishtov7[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement