Connect with us

Общество

Над 500 участници се включиха във  5G Live куиза на Теленор 

Avatar

Публикувано

на

Водещ на лайв стрийма бе Николаос Цитиридис

Близо 600 участници станаха част от провелия се този уикенд първи етап на играта “Игри на ума” – национален онлайн куиз, организиран от Теленор България и стриймван изцяло през 5G мрежата на оператора.

Участниците преминаха успешно през всички седем кръга, всеки от които съдържаше седем въпроса с различна тематика. Най-предизвикателните категории се оказаха география и кулинария.

“Радваме се, че куизът бе така добре приет от аудиторията и толкова много хора изявиха желание да участват, както и да наблюдават първите “Игри на ума”, които организираме. За нас, като един от лидерите на пазара на телеком услуги, е важно да осигуряваме максимално качество за крайния потребител и да правим ежедневието му по-добро. Чрез този стрийм и чрез играта показваме, че 5G има приложение тук и сега и всеки, който иска, има възможността да му се наслади,” сподели Богдан Узелац, Главен търговски директор на Теленор България. 

„Нямам търпение да се срещна с тримата победители следващия уикенд. За мен е удоволствие, че толкова много хора изявиха интерес и се включиха в „Игри на ума“. Винаги съм казвал, че за мен игрите, които тренират ума и работят със знания са наистина интересни и вълнуващи. На зрителите мога да обещая динамика и истинско шоу“, сподели Мартин Иванов след края на първия лайвстрийм, тази неделя. 

Вече са известни и победителите, които грабнаха страхотни награди между, които iPhone 13 5G, Poco F3 5G и XIAOMI MI 11 Lite 5G. Този уикенд на 5 декември играта продължава с втори кръг, където водещият Николаос Цитиридис, отново ще преведе участниците през дебрите на куиз магията. Тримата показали най-добри резултати ще се изправят срещу многократния куиз победител Мартин Иванов в опит да го детронират от трона на куиз крал. Надпревата обещава вълнуващ развой, много динамика и напрежение, което със сигурност ще може да се усети и през екрана, благодарение на 5G стриймването на събитието.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement