Connect with us

Lifestyle

Най-актуалните тенденции, насочени към здравето и красотата, бяха представени на Международна бюти конференция 2023

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 21 и 22 февруари, за втора поредна година, София стана център за представяне на най-актуалните теми в бюти индустрията 

Различни специалисти от бюти индустрията се събраха в Гранд Хотел Милениум София на 21 и 22 февруари за второто издание на Международна бюти конференция 2023. Двудневното събитие отново заложи на изключително разнообразна програма, която включи лекции със световно известни експерти от сферата на здравето и красотата, безплатно бюти изложение с демонстрации на живо, нетуъркинг коктейл и томболи с подаръци, осигурени от изложителите.

Над 30 партньора подкрепиха конференцията, като представиха различни иновации, апаратура, техники и продукти, помагащи в грижата за здравето и красотата. Над 20 от тях можеше да бъдат видени в експо зоната.  Сред световните имена, които се качиха на сцената, в зала Шекспир, бяха Антъни Уитакър и д-р Шарбел Аби Шахин.

Advertisement

През първия ден от конференцията, д-р Шарбел Аби Шахин проведе специализирано обучение за еднодобиогения, холистични подходи, връзка между нервна система и хормонални оси, периодите, през които човек преминава в живота си и как това се отразява върху неговата кожа. Той даде и полезни съвети за лечение на кожни проблеми с етерични масла и билкови екстракти.

На 22-ри февруари, през втория ден от събитието, лекциите бяха водени от Антъни Уитакър. Като мотиватор, със световна слава, базираща се на повече от 30 години опит, той сподели различни маркетингови похвати, с които всеки предприемач може да направи своя бизнес още по-успешен.

“За мен е чест да бъда лектор на Международна бюти конференция 2023! Благодарен съм на организаторите, че съм техен гост-лектор за втора поредна година! Организацията отново е перфектна и на много високо ниво!сподели Антъни Уитакър и добави: “Радвам се, че имах възможност да водя моя обучителен модул, свързан с маркетинг, пред аудитория, която желае да получи нови ценни знания.”

Конференцията е организирана от АМК – Асоциация на медицинските козметици в България в партньорство с Алтърнатив Адвъртайзинг. Събитието се реализира с подкрепата на Spectro Group. Компанията e лидер в дистрибуцията на иновативни, световни брандове в областта на дерматологията и естетичната медицина с над 16-годишен опит.

снимка: ПР

Advertisement

“И тази година, огромното ни желание беше по време на Международна бюти конференция 2023, различните терапевти в бюти сектора да усъвършенстват знанията си и веднага след събитието да могат да приложат в практиката си наученото. За всички нас, като практикуващи в сферата на здравето и красотата, е важно да бъдем професионалисти, от които всеки клиент се нуждае.” сподели Тяна Пресолска, председател на Асоциацията и добави: “Желанието ни е бюти бранша да излезе от стереотипа, че нашият труд е свързан само с постигането на добър външен вид. Напротив, все повече специалисти от сферата подкрепят на концепцията, при която помагат на своите клиенти да постигнат балансирано здраве, което води и до подобряването на външната красота.”

И тази година конференцията успя да надмине очакванията на над 250-те гости, които я посетиха. Посетителите дадоха обратна връзка, че това е едно от най-значимите за бюти бранша събития през 2023, защото дава възможност на специалисти от сферата да надградят своите познания.

снимка: ПР

”За мен Международна бюти конференция 2023 беше изключително полезно събитие, защото почерпих много нови знания от световноизвестни лектори и експерти и имах възможност да видя практически демонстрации на живо в изложбената зона! Също така се запознах с много нови процедури, продукти и апаратури, предлагащи иновации в сферата на здравето и красотата.”, споделя гост на конференция. Голяма част от специалистите и терапевтите, присъстващи на събитието, казаха, че са успели да направят много нови контакти с колеги от бюти сектора, които ще използват за бъдещи бизнес партньорства!

За повече информация, посетете сайта на събитието:  https://internationalbeautyconference.eu/

Advertisement

Facebook страница на АМК: https://www.facebook.com/medicalaestheticassociation/

Instagram профил на АМК:  https://www.instagram.com/amkassociation/

Continue Reading
Advertisement