Connect with us

Медицина

Най-важното за ин витро процедурите – на фокус в „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Специален гост по темата е д-р Антон Баев

Какъв е процентът на двойките в България с репродуктивни проблеми? Отговор на този и още много ключови въпроси, свързани с ин витро процедурите, тази неделя, 13 февруари, от 09:30 часа, в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR ще даде д-р Антон Баев, ръководител на Ин витро екип по асистирани репродуктивни технологии.

Пред водещата Яна Данаилова, специалистът ще коментира кога се налага консултация със специалист по асистирана репродукция и кои са факторите, които могат да увеличат или да намалят шанса за създаване на поколение.

„Изключително важно е двамата партньори да се подкрепят взаимно със здравословно хранене, да не пушат, да не приемат много алкохол, да поддържат спортни навици и добро тегло“, посочва д-р Баев във връзка с промените, които всяка двойка е добре да предприеме от гледна точка на навиците си, за да повиши шансовете си за създаване на поколение.

И още какъв процент от жените успяват да заченат посредством ин витро процедури – научете в „Линия „Здраве“, на 13 февруари, от 09:30 ч., по Bulgaria ON AIR.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement