Connect with us

Lifestyle

Най-големият батут парк в България AREA 52 отвори врати

Avatar

Публикувано

на

Pic6

Фотограф: Николай Варадинов

Известни личности, спортисти и фенове на скоковете на батут предизвикаха гравитацията на откриването на най-големия батут парк в България в Sofia Ring Mall. Сред гостите, които първи изпробваха всички атракции, бяха световния шампион по плуване Петър Стойчев, Свилен Ноев от „Остава” със семейството си, Никол Станкулова, Стаси Кара и Теодор Койчинов, заедно със сина си.

Водещи на откриването бяха тийн идолите Надя и Иван Тишев от уеб сериала „Не, така брат”, които направиха страхотно музикално шоу и демонстрираха на гостите какво ще се случва всяка петък вечер в Area 52 на единствения подскачащ дансинг в София.

За да разкрият пълния потенциал на батут парка, в откриването се включиха и екстремните спортисти от  Freerun Bulgaria с главозамайваща демонстрация, която предизвика границите на ума и тялото им и показа как препятствията се превръщат във възможности. За желаещите да почерпят от опита им те ще са всеки ден в парка.

След тях повечето гости скочиха в приключението и се впуснаха в различни преживявания и забавления, сред които кошове за баскетбол за космически забивки, интерактивна стена, гладиаторска битка, въздушни възглавници. Батут паркът разполага още със състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти. Специална зона за малчуганите между 2 и 5 години – едно посещение там със сигурност ще увеличи живота на леглата и матраците у вас. Предвидени са страхотни предложения, които да създадат незабравими спомени за цялото семейство и уникални фитнес класове за всички, които са готови да опитат нестандартна и високоефективна тренировка. Поддържането на добра форма и спортуването никога не са били по-забавни!

Advertisement

В това се увериха и първите гости на Area 52.  В паузите те имаха възможност да презаредят енергия с космически десерти, приготвени специално за използване в открития космос в AREA 52 Café.

Батут паркът е забавление и предизвикателство за малки и големи. На откриването основателят  и управляващ директор на батут парк Area 52 Джонатан Харгрийвс сподели, че се е вдъхновил за този проект от своите деца. Пожелания към парка и гостите отправи и изпълнителният директор на Sofia Ring Mall Димитриос Папулис.

Continue Reading
Advertisement