Connect with us

Lifestyle

Най-големият естетичен център в Югозападна България отвори врати

Avatar

Публикувано

на

image 0 02 04

Най-големият естетичен център в Югозападна България – The One Aesthetic отвори врати в Петрич на емблематичната дата 1 (the one) септември. Откриването на салона беше отбелязано с шумно диджей парти, което продължи буквално до следващия ден. Сред гостите, които наброяваха повече от 100 души, имаше и VIP персони. Собственичката на Christian of Roma Елена Кристиано не пропусна най-голямото светско събитие в региона.

The One Aesthetic се разполага на внушителната площ от над 200 кв. м и предлага  услуги на световно ниво в сферата на фризьорството, маникюра, както и процедури за лице и тяло. Успехът на естетичния център е почти сигурен най-вече заради висококвалифицирания екип от специалисти с дългогодишен опит, които работят там.

В The One Aesthetic дамите и господата от Югозапада ще могат да се разкрасят с една от най-търсените терапии в света – Hydrafacial MD. Процедурата е известна като  любима на холивудските звезди Бионсе, Камерън Диаз и Матю Маконъхи.  С нея звездите поддържат кожата си чиста и здрава. Терапията  се справя успешно с черните точки и комедоните, изглажда бръчките и заличава петната по кожата.

The One Aesthetic Center разполага и с диоден лазер за епилация от последно поколение – Elysion-Pro. Предимството му е, че епилацията с него може да се извършва през всички сезони без никакъв риск.

За първи път жителите на региона ще могат да изваят телата си бързо и без много усилия с хитова терапия Vela Shape II. С изненада ще разберете, че тази процедура сваля до 7 см от обиколната и то само след около 6-8 процедури. А най-хубавото за дамите е, че Vela Shape II редуцира целулита, изглажда кожата и оформя бразилско дупе.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement