Connect with us

Lifestyle

Най-големия бебешки магазин в България раздаде подаръци за над 5000лв.

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Най-големия магазин за бебешки и детски стоки KIDDO отвори врати в София Ринг Мол. Всички присъстващи на събитието участваха в невероятна томбола, която раздаде награди на обща стойност 5000лв. Българските поп звезди Графа и Михаела Филева зарадваха стотиците гости, младите майки и техните деца, както и бременните жени с едно невероятно парти.

Редица популярни личности като Бориса Тютюнджиева, Деси Зидарова, Весела Тотева със съпруга си Елин Топузаков и много други, бяха сред първите, които разгледаха KIDDO.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]grandiozno otkrivane na magazin KIDOO (1)[/media-credit]

Над 15 ексклузивни бебешки марки, които досега не са присъствали на родния пазар, се предлагат на обща площ от 1.500 кв.м. Освен с невероятните артикули KIDDO се отличава и с изключително атрактивните цени. В уникалния шоурум всеки ще има избор да открие това което търси сред хилядите стоки, като цените ще са от 1 до 3000лв. Уникалното на гръцката верига KIDDO е, че продуктите идват от фабриките по цял свят и стигат директно до потребителите. Веригата магазини е създадена именно аради новите потребности на детското поколение и е предназначена за родителите с по-високи изисквания.

Гръцката компания е със седалище в Солун. Тя за кратко време успя да се наложи и да спечели уважение на европейския пазар.  В последната година KIDDO получи признание като бранд №1 в бебешката индустрия, а магазините стават все по-популярни в цяла Европа.

Advertisement

Високите показатели за качество и естетика, както и европейските стандарти за безопасност на продуктите, помогнаха на компанията да се превърне в успешен партньор и собственик на магазини в редица държави като Испания, Италия, Великобритания, Холандия, Дубай, Абу Даби, Австралия, Тайван, Русия , Чехия, Румъния, Кипър, Малта, Сърбия, България и Македония.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Mihaela Fileva_2[/media-credit]

KIDDO е и ключов доставчик на повечето бебешки бутици и магазини в цяла Гърция, които почти нямат конкуренция. Компанията също така работи в големите обекти за търговия на дребно, които са съсредоточени в град Солун, къдетоKIDDO разполага с 5 магазина. Единият от тях се простира на 4000 квадратни метра и държи рекорда за най-големия бебеши магазин на Балканите. В портфолиото на веригата присъстват марките: GRACO, BRIGHT STARTS, INGENUITY, 4MOMS, SAUTHON, BECOOL, NURSE, NUVITA, BEBEPHARM, WALLABOO, OIOI, CLOUDB , OBALL, TAGGIES, BABY EINSTEIN, DISNEY BABY.

От 2013г. KIDDO подкрепя различни социални инициативи и реализира редица кампании, които помагат на бебетата и малките деца по цял свят. Една от тези инициативи е защитеното детско селище „Гърция-SOS“.

KIDDO e номер едно компания за бебешки стоки в Гърция. Магазинът разполага с изключително разнообразна продуктова гама, включваща както най-популярните имена за бебешки продукти, така и 15 ексклузивни за България марки.  На площ от 1,500 кв.м всяка майка може да намери всичко необходимо за своето бебе на едни от най-конкурентите цени у нас. Допълнителното удобство, което магазинът предлага е специално приспособена стая за кърмене. Освен всичко изброено, през първия месец след своето отваряне, KIDDO ще зарадва с изключително горещи цени всички посетили го.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement