Connect with us

Компании

Най-доброто от bob идва за Коледа с новата тарифа maxibob

Avatar

Публикувано

на

За Коледа bob ще предложи пакет, който съдържа пълна комбинация от минути, мегабайти и SMS-и. Промоционалният тарифен план се казва maxibob и включва 1000 минути за разговори – 500 към всички мобилни и 500 към всички фиксирани мрежи в страната. Отделно клиентите ще разполагат с 500 SMS-a, както и с 500 MB за мобилен интернет. Месечната такса на maxibob е 14.90 лева.

От новия maxibob могат да се възползват не само нови, но и съществуващи абонати на услугата. Предложението е валидно от 1-ви до 31-ви декември.

bob е на българския пазар от октомври 2011 година и предоставя на клиентите възможността да говорят без скрити условия и обвързващи договори, като същевременно им предлага изгодни цени. Разговорите с bob  към всички национални мрежи струват само 10,8 стотинки на минута.

За още по-голямо улеснение на потребителите, bob предлага и пазаруване чрез своя електронен магазин. Освен онлайн, поръчка на bob пакет може да се направи и чрез безплатния номер 0800 80 123. Доставката също е безплатна и се осъществява на посочен от клиента адрес.

 

Advertisement

За повече информация посетете www.bob.bg

Continue Reading
Advertisement