Connect with us

Lifestyle

Най-доброто Mineral89 дуо – решение за силна кожа

Avatar

Публикувано

на

Vichy Mineral 89 fotografija proizvoda 01

снимка: ПР

Новият регенериращ серум Minéral 89 Probiotic Fractions, който действа срещу видимите признаци на стрес върху кожата и култовият ултра хидратиращ бустер Minéral 89 с хиалуронова киселина – вашата дневна доза свежест. Всичко, което трябва да направите, е да изберете този, който най-добре отговаря на вашия тип кожа …

Днес повече от всякога животът в града ни поставя лице в лице с високите нива на замърсяване на въздуха, последиците от изменението на климата и липсата на сън. Всичко това ни причинява голямо количество стрес и кожата е тази, която първа страда от защитата срещу „агресори“ от външната среда. Бариерната й функция се променя, имунитетът на кожата е отслабен и тя губи влагата, еластичността и блясъка си – които са основните характеристики на една здрава кожа.

Търсейки иновации, които могат да обновят кожната бариера – експертите на бранда Vichy създадоха серума Minéral 89 Probiotic Fraction с пробиотични фракции, който действа срещу видимите признаци на стрес върху кожата, както и леката минималистична формула на базата на хиалуронова киселина под формата на Minéral 89 бустер с гелообразна структура, който предпазва кожата от всички неблагоприятни външни влияния, възстановява тонуса и я прави по-сияйна и по-силна.

МОЩНИ ИНОВАЦИИ С ПРОБИОТИЧНИ ФРАКЦИИ ЗА СТРЕСИРАНА КОЖА

Advertisement

След 25 години изследвания експертите на Vichy създадоха специална активна съставка – пробиотични фракции, на които се основава серумът Minéral 89 Probiotic Fractions, серум, който съдържа 5% пробиотични фракции, които стимулират епидермалната регенерация и естествената защита на кожата, докато Vichy volcanic water с 15 минерала засилва този ефект. Формулата е допълнително обогатена с 4% ниацинамид, антиоксидантен витамин В3, който е известен със своите успокояващи качества, както и витамин Е, който предпазва от свободните радикали. Този регенериращ серум е идеален за кожа, подложена на стрес – ден след ден тя става по-сияйна, еластичността й се възстановява и фините бръчици са по-малко видими.

Тестовете при условия на силен стрес като: липса на сън, промени във външната температура, излагане на тютюнев дим, UV радиация и замърсяване – показват страхотни резултати само след четири седмици употреба – 76% от респондентите забелязват, че лицето им изглежда младо и отпочинало, 84 % потвърждават, че цялостният вид на кожата е подобрен, 92%, че кожата има здравословен блясък и 78% от тях се чувстват защитени от външни влияния.

СИЛАТА НА ХИАЛУРОНОВАTA КИСЕЛИНА ЗА ОПТИМАЛНА ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА

Ако имате късмета кожата ви да не показва признаци на загуба на имунитет поради остър стрес, предлагаме ви да опитате ултрахидратиращия бустер Minéral 89, който е предназначен за всички типове кожа и може да осигури така необходимата хидратация на кожата. Той е идеален за всички сезони и се препоръчва на дамите като основа за грим, а на мъжете за след бръснене.

Минерализираната термална вода Vichy съставлява 89% от съставките на този продукт, от където идва и името му, и с помощта на хиалуронова киселина и глицерин той задържа вода, правейки кожата по-гладка, по-плътна и по-устойчива. Няколко магически капки на ден носят усещане за свежест и приятна стегнатост. Леката текстура и силната хидратираща сила правят този подсилващ серум идеална хидратираща грижа за суха кожа, независимо от възрастта. Клинично проучване, проведено върху 52 жени на възраст между 26 и 62 години, показва, че 85% от анкетираните са забелязали по-добра хидратация на кожата веднага след употреба, а 79% от тях заявяват, че кожата им е по-плътна и свежа.

Advertisement

НЯКОЛКО КАПКИ КАТО ОСНОВА НА ЕЖЕДНЕВНАТА РУТИНА

 Препоръчителната доза бустер Vichy Minéral 89, както и неговата версия с пробиотични фракции, серум Minéral 89 Probiotic Fraction, включва прилагане на една пипета на ден, която се изстисква директно върху лицето или дланта на ръката и след това нежно се масажира по цялото лице. И двата продукта се характеризират с интензивна хидратация и не съдържат аромат или алкохол, поради което са подходящи за всички типове кожа, включително много чувствителни.

Инвестирайте в бъдещето на кожата си и проверете защо бустерът Minéral 89 и серумът Minéral 89 Probiotic Fraction от известната линия Minéral 89 толкова бързо са придобили статут на култови продукти както в общността за красота, така и сред общото население.

Повече информация за линията Minéral 89 и цялата гама на марката можете да намерите на Vichy.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement