Connect with us

Култура

Най-накрая и в България излиза „Всичко започва с яйцето“ от Ребека Фет

Avatar

Публикувано

на

„Всичко започва с яйцето“ на Ребека Фет е безспорно най-продаваното заглавие за подобряване на качеството на яйцеклетките и фертилитета в световен план. В България книгата излиза под флага на Издателство Замония.

Въз основа на широк спектър от научни изследвания „Всичко започва с яйцето” на Ребека Фет предоставя цялостна програма за подобряване на качеството на яйцеклетката за три месеца.
Книгата предоставя специфични съвети, съобразени с предизвикателствата, засягащи бременността – в това число ендометриоза, свързано с възрастта безплодие, неизяснено безплодие, намален яйчников резерв, PCOS и повтарящ се спонтанен аборт. Програмата е структурирана в три части, които всяка жена лесно може да следва според индивидуалните си нужди, за да забременее по-лесно и да роди здраво дете.

„Първото издание на „Всичко започва с яйцето“ от Ребека Фет революционизира начина, по който гилдията гледаше на добавките, както и на въздействието на токсините от околната среда върху репродуктивното здраве. Чрез синтезиране на научни изследвания тя успя да изчисти
лекарските препоръки от спекулации. Радвам се, че имам новото ѝ издание, което винаги препоръчвам на моите пациенти!“

— Д-р Лора Шихин, доктор по медицина, член на Американската колегия по акушерство и гинекология, директор на Центъра по повторна загуба на бременността при Pacific MW Fertility и автор на няколко книги за бременността.

Continue Reading
Advertisement