Connect with us

Lifestyle

Най-новата клиника за дерматология и естетика Дерма-Акт отвори врати в София

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Най-новата клиника за дерматология и естетика Дерма-Акт отвори врати в София и вече приема своите посетители. Екипът от специалисти представиха клиниката и процедурите, които тя предлага, на официално събитие вчера, както и споделиха амбицията си да дадат по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изградят навици за правилна грижа за кожата.

„Дерма-Акт залага на последните тенденции, насочени към грижата за кожата. Иновативният подход на лекарите в клиниката се състои в персонално отношение към всеки един пациент, който ще получава вниманието на целия екип и по-широк достъп до качествени услуги”, сподели д-р Константинос Пагидас, собственик на Дерма-Акт. „Специално внимание сме предвидили за най-малките посетители и ще предоставяме безплатни детски прегледи, с които бихме искали да намалим липсата на информираност и да започнем да изграждаме навици за профилактика, както при децата, така и при техните родителите”, допълни той.

снимка: PR

Амбицията на специалистите в клиниката е да даде по-широк достъп до качествени медицински услуги и да промени навиците на българите да се грижат добре за кожата си. Екипът е съставен от млади професионалисти, които вярват, че съвременният човек трябва да се отнася отговорно за здравето си и в XXI век да има свободен достъп до най-новите методи за превенция и лечение. „В България има погрешна представа за това как човек е редно да се грижи за най-големия орган в човешкото тяло – кожата. Обикновено с дерматолог се свързваме едва след сериозен кожен проблем, а терминът “естетична козметика” се свързва с тежки корекции или скъпи препарати. Амбицирани сме да се преборим с тази заблуда”, разказа за плановете на клиниката д-р Пагидас.

Дерма-Акт ще обедини водещи български дерматолози, но и ще кани всеки месец известен международен специалист, който ще дава консултации в клиниката. За да разшири и да даде възможност на повече хора да получат професионален съвет за грижа за кожата, екипът на клиниката планира всяка седмица да бъдат включени и часове за свободен достъп. Клиниката предлага на своите пациенти последните иновации в областта на дерматологията и медицинската козметика и разполага с едни от най-добрите лазери и модерни технологии, сред които xeo® Cutera, Cynosure (Elite+), Amieamed REVIVE MN и други. В областта на естетичната козметика Дерма-Акт предлага новаторска терапия с широко радио-честотно поле за  неинвазивно намаляване на мазнини, лазерна епилация на най-ниски цени в София с последно поколение лазери, както и поставяне на водещите марки филари от опитни и квалифицирани дерматолози.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement