Connect with us

Общество

Най-популярните влогъри в България се събират за Comic Con

Avatar

Публикувано

на

IMG OBSHTA

 Стан и Стефи подготвят изненади за феновете си на 10 септември

Остава по-малко от месец до първото издание на Aniventure Comic Con, българското Comic Con събитие, което събира под един покрив всичко най-интересно и вълнуващо за младите хора у нас. В рамките на цял един уикенд всеки посетител ще има възможност да се забавлява, да научи нещо ново, да се състезава или пък да срещне популярни лица от екрана. Освен актьорите от популярния сериал на HBO „Игра на тронове“ и „Дневниците на вампира“, посетителите ще могат да се срещнат лично и с най-популярната двойка влогъри в България – Стан и Стефи, благодарение на Егмонт България. Те заедно имат над 270 000 последователи в YouTube и генерират близо 3 милиона гледания всеки месец. През май месец 2017 Стан дебютира с първия си роман “Невидим”, който оглавява седмичните класации за най-продавана книга във всички големи книжарници в страната и носи важно послание за подрастващите и техните родители, а представянето й в осем български града предизвиква нетипични опашки пред книжарниците.

Стан и Стефи ще имат специален панел във втория ден на фестивала (10 септември) от 11:00 часа, за който са подготвили някои изненади за своите фенове, както и са готови да отговорят на всеки техен въпрос. Почти веднага след това, всеки желаещ ще може да получи личен автограф или снимка за спомен със Стан и Стефи в Meet & Greet зоната на Aniventure Comic Con.

Освен тях, феновете на този нов вид култура ще имат възможност да видят и да си поговорят на живо и с още много популярни лица от онлайн пространството, като Цветослав Цонев – Цуро (популярен влогър и автор на книгата Блендер), Слави от The Clashers, Gothika_47, Venom The Doctor, друго популярно дуо – Just Have Fun и още много други. Целият списък с гости можете да намерите на страницата на фестивала.

Стандартните билети за двата дни на фестивала са на цена 30 лева и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК и в мрежата на Eventim.bg, а деца до 7 години ще влизат безплатно с придружител, притежаващ билет. Билети ще се продават и на място по време на фестивала на цена 35 лева.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement