Connect with us

Lifestyle

Най-хубавите палта: купете сега!

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Едноцветно или шарено, палтото оформя финално стайлинга: за небрежен шик (тип casual) избираме модел в бежово, за неформална, стрийт, визия го съчетаваме с кецове, а за рок звучене – добавяме ботуши с дебели подметки.

Дългото палто е сигурна класика – дължината е около прасеца или около глезена. Това са модели с прецизна кройка и непреходен стил. С десен на мотиви или монохромни, дългите палта са идеалният съюзник за зимните ни визии. Топли, елегантни, защитаващи от студа, те са подходящи както за разходка в града, така и за официални събития със съблюдаван дрескод.
Неутралните тонове на палтото се включват лесно във всекидневния ни стил. А в разгара на често монотонния зимен гардероб, карето е като свеж полъх.

Есенно-зимният гардероб е синоним на класика, непреходните силуети остават една от най-добрите сезонни инвестиции, които да носите цял живот. Изискана естетика, при която стилът се крие в детайлите – колан, подчертаващ талията или елегантно двуредно закопчаване.

Колекция Есен-зима 2020 има разнообразна гама от висококачествени палта – с едноредно и двуредно закопчаване, тип „халат“, с вталена и по-свободна кройка. Цветовите предложения са от актуалните горчица и оранж, до класическите черно, червено, бежово и бяло. За любителите на десените има предложения в ефектни вариации на карето.

Advertisement

Изберете своето палто тук!

Continue Reading
Advertisement