Connect with us

Tехнологии

Напълно новите Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge

Avatar

Публикувано

на

Пред препълнената зала на събитието Samsung Galaxy Unpacked 2015 в Барселона, Джей К. Шин, главен изпълнителен директор и ръководител на ИТ & Мобилни комуникации в Samsung Electronics, изнесе реч, в която представи нов модел смартфони на Samsung – Galaxy S6 и Galaxy S6 edge.

По време на речта трите ключови думи, на които Джей К. Шин наблегна най-много, бяха „най-добър“, „непреклонен“ и „следващ“. Има причина за това – двете модерни водещи устройства бележат нова отправна точка в смартфон иновациите, представяйки най-красивите и мощни смартфони в историята на Samsung. Те също са и ясен показател за ангажираността на компанията към безспирните иновации и предоставянето на най-последните технологии в ръцете на хората, както и предлагайки най-добрата в този клас технология преди всеки друг.

4Word cloud визуализира всяка дума с различен размер, базиран на това колко често се е появила в речта. Източник: Wordle.net.

Нестихваща  иновация

Galaxy S6 и Galaxy S6 edge са свидетелство за философията на Samsung за нестихваща  иновация – философия, която задвижва водещата позиция на Samsung сред мобилните компании в световен мащаб.

„Стигнахме до тук, защото сме отдадени на технологиите,“ каза Джей К. Шин. „И никога не сме разчитали на отминали постижения. Заслушахме се в нашите потребители. Взехме поука от успехите ни, както и от грешните ни стъпки. И продължихме напред. Нови технологии. Нови идеи. По този начин ние предложихме по-добри продукти и, на първо място – по този начин предложихме нови продукти.“

Нестихващите  иновации на Samsung са това, което доведе до съвременни технологии и продукти като AMOLED екрани, LTE технология, Note и Gear сериите, и най-скорошното попълнение – Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge, които ясно поставиха нови стандарти за дизайн, изработка и представяне.

Advertisement

Най-добър в класа дизайн и представяне

Galaxy S6 и Galaxy S6 edge съчетават красива форма и материали с целенасочена технологична иновация, за да достави полза и използваемост на потребителите. Всеки аспект – от материала за изработването до изживяването за потребителите, бе разгледано от изцяло нова гледна точка, която се фокусира върху изключителната естетичност на устройството, както и върху използваемостта и функционалността.

SAMSUNG CSCПредставянето на двете устройства също получи подобрение, благодарение на новите вградени технологии като първия в света 14-нанометров 64-битов ARM процесор, със Universal Flash Storage (UFS) 2.0 стандарт, което значително подобрява скоростта на четене и писане от, и на паметта, и Low Power Double Data Rate 4 (LPDDR4).

SAMSUNG CSCGalaxy S6 и Galaxy S6 edge също са снабдени с изключително бързи предна и задна камери, предлагащи живи и ярки изображения. Лещите F1.9 и сензорите с висока резолюция върху предната (5MP) и задната (16MP) камера осигуряват най-високо качество на изображението за смартфон, дори и на тъмно. В допълнение Auto High Dynamic Range (HDR) в реално време, смарт оптичният стабилизатор на изображението (OIS) и IR детектора за баланс на бялото предоставят усъвършенствана светлинна чувствителност , за да се получат по-ясни изображения.

В Samsung не говорим за това, което може да е възможно утре. Ние го караме да се случи днес и, приближавайки се към датите на официалното пускане на Galaxy S6 и Galaxy S6 edge, вълнението градира. Тези две нови водещи устройства предстои да поставят нов световен стандарт при смартфоните.

„Вярвам, че Samsung има важна роля за постигането за напредъка на технологията в ежедневието ни,“ каза Джей К. Шин. „Полагаме много усилия. Правим крачка напред, а след това още една. И ако стигнем първи, другите ще ни последват. Ето как трансформираме обществото към по-добро. По този начин правим живота по-лесен и по-продуктивен. Това означава нестихваща  иновация. Да предложим това, което следва – сега.“

Continue Reading
Advertisement