Connect with us

Полезно

Натали Трифонова готви любимата си рецепта със свежи продукти от Kaufland

Avatar

Публикувано

на

NataliTrifonova Kaufland3 jpg

снимка: ПР

Синоптичката приготвя вкусна вечеря за по-малко от 20 лв.

Пълнените патладжани с кайма и зеленчуци са една от любимите рецепти на Натали Трифонова. Винаги, когато се вдъхнови да приготви някоя вкусотия, Натали се отправя към най-близкия Kaufland, за да се възползваот изгодните цени и да набави необходимите продукти, които да отговарят на очакваните от нея качество и свежест.

„Днес съм решила да се развихря в кухнята. Веднага отварям приложението на Kaufland, за да намеря най-любимата за мен рецепта, след което отивам натам, защото знам че има седмични промоции,  от които нямам търпение да се възползвам.“, написа в Instagram красивата синоптичка на bTV.  За Натали най-важни са качествените, свежи и изгодни продукти. „Вярвам, че за да стане истински вкусно едно ястие, трябва да бъде приготвено с качествени продукти. Всичко, което купувам от Kaufland, винаги е отговаряло на очакванията ми, затова продължавам да им се доверявам.“, добави тя.

Първият продукт в списъка на красавицата са свежите и сочни патладжани на Kaufland. В количката й за пазаруване намират място още и пресни чери домати, лук, моркови и подправки. При приготвянето на апетитното ястие Натали първо нарязва патладжаните на две равни половини и издълбава вътрешността им, за да ги напълни с плънка. Главният герой в пълнежът е сертифицираната от TÜV Nord България кайма „Брей!“ по утвърден стандарт „Стара планина“.

Advertisement

Любимата рецепта на Натали „Пълнени патладжани по болонски“ е част от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и вкусно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50 % намаления. Най-изгодните и изкушаващи предложения на веригата тази седмица може да откриете ТУК.  

Continue Reading
Advertisement