Connect with us

Lifestyle

Наши звезди първи опитват ново кафе за хора с лактозна непоносимост

Avatar

Публикувано

на

Energy Coffee Coconut Double Espresso

Брандът HELL разширява семейството на айс кафетата си с два нови вида ENERGY COFFEE, като адресира най-честия ензимен дефицит в света – чувствителността към лактоза. Марката за студено кафе, която навлезе на пазара миналата година, представя нов продукт без лактоза, ENERGY COFFEE Coconut, на който могат да се насладят и хора, чувствителни към лактоза или с лактозна непоносимост, и новото Double Espresso – идеално за тези, които обичат интензивния аромат на кафе. Сред първите, които се насладиха на новите уникални вкусове, бяха телевизионните звезди Никол Станкулова и Андреа Банда Банда. Алуминиевите кенове от 250 мл с кафе не съдържат консерванти и са изработени от първокласни съставки, осигуряващи висококачествено кафе в практични и екологични опаковки.

HELL ENERGY представи продуктовата линия ENERGY COFFEE в България, състояща се от три вкуса, през пролетта на 2020 г. Отлично качество, истински екстракти от мляко и кафе, както и хармония на вкусове, бързо станаха популярни сред потребителите, така че едва година по-късно продуктовата линия представя своите нови „членове на семейството“ – кокос и двойно еспресо.

Новият продукт ENERGY COFFEE Coconut се насочва към хората, които са чувствителни към лактоза или страдат от лактозна непоносимост. Американски изследователи в проучване за American Journal of Human Genetics предупреждават, че над 70% от населението на света страда от така наречената непоносимост към лактоза. Според неофициални източници в България между 60% и 70% от населението страдат или в бъдеще ще развият форма на чувствителност към лактоза до края на живота си.

„Един от новите ни продукти е разработен специално към хората с непоносимост към лактоза, защото ENERGY COFFEE Coconut е направен с мляко без лактоза и е ароматизиран с щипка кокос. Другото ни ново допълнение, ENERGY COFFEE Double Espresso, е за онези от нас, които се радват на по-богати, по-силни аромати на кафе“, каза Крищан Шмид, креативен маркетинг директор на HELL.

Новите напитки с айс кафе, точно както предишните напитки на марката, се произвеждат с истински екстракти от кафе Арабика и Робуста без консерванти; като в 100 ml напитка се съдържат 40 mg кофеин.

HELL присъства с продуктовата линия ENERGY COFFEE в 20 държави, сред които България, Гърция, Хърватия, Обединеното кралство и други.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement