Connect with us

Музика

Наш музикант възроди Шекспир с рок

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Поезията на великия Уилям Шекспир преживява нов възход в заредената с рок авторска п есен „The Glass“,  част от музикалния проект I.V.R., като  музика и  аранжимента са изцяло на  I.V.R.
Песента е част от албума  “Soul Confession”  и има своя бг и английска версия.
Гимнастички от пловдивската школа по художествена гимнастика на Ирина Чернаева ще дебютират в лентата, режисирана от Георги Ковачев. Клипът  ще се снима сред Божествената природа на Крушунските водопади и ще е готов до края на август.
Хореографията също ще е оригинална и подчинена на житейските контрасти от невинната младост до старостта, през погледа на един човек, загледан в прозореца на битието и духовните преживявания.
Дебютният албум на   I.V.R. демонстрира нови за музикалния ни пазар амбиции за професионализъм и музикален хъс.  Световноизвестният художник Ерик Плети дори бе вдъхновен от музикалния проект  и от създателя му   Иван Русев, като нарисува картина, станала обложка на дебютния албум .  Иван Русев е   едновременно продуцент, вокал и бас китара, автор на текстовете и аранжимента на песните. Мастериран е в стуидото на друг световноизвестен титан – Колин Дейвис.
Иван Вълков Русев има диплома на инженер-физик. Главен инженер е в една от най-големите болници на Балканския полуостров, като отговаря за техническото състояние на медицинската апаратура.

Албумът е подготвян в продължение на 6 месеца и може да бъде поръчан от сайта на I.V.R., както и в iTunes.

Continue Reading
Advertisement