Connect with us

Музика

На сцената на Summer Chaos 2016 преди големия хедлайнър ще се качат метълкор сензацията от Уелс Bullet For my Valentines

Avatar

Публикувано

на

bfmv press 3

След вече обявеното участие на „чудото” The Prodigy и легендите на пънка The Exploited, имаме удоволствието да обявим още едно голямо световно име, което ще се качи на сцената на Summer Chaos 2016 преди големия хедлайнър, а именно метълкор сензацията от Уелс Bullet for my Valentines.

Фестивалът SUMMER CHAOS 2016 ще се състои на

 

 13 август 2016 г. (събота), начало 15:00ч.,

Стадион Лазур, Бургас

Advertisement

 

 

По повод предстоящите великденски празници, само на 28 април (четвъртък)  между 13:00 и 14:00ч. във всички каси на Тикетпро ще се проведе Summer Chaos Happy Hour, като билетите от всички ценови категории ще се продават с 20% отстъпка.

 

Билети за предстоящото издание на фестивала могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро България в цялата страна, бензиностанции OMV  и онлайн на www.ticketpro.bg.

Advertisement

 

На 13 август на стадион Лазур в Бургас българската публика ще чуе на живо най-силните хитове на британците като „Tears Don’t Fall“, „All These Things I Hate (Revolve Around Me)“, „Hearts Burst Into Fire“, „Your Betrayal“ и много други. Очакваме Bullet for My Valentine в България в състав Матю Тък (вокали, ритъм китара), Майкъл Паджет (китара, бек вокали), Майкъл Томас (барабани) и Джейми Матиас (бас).

Continue Reading
Advertisement