Connect with us

Общество

На театър с ЛЮБОВЕН СЕРТИФИКАТ

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

По традиция на 14 ФЕВРУАРИ влюбените двойки влизат в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ с ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА, който винаги е струвал точно една целувка на билетната каса. Но извънредната ситуация през последните години промени не само броя на зрителите в театралните зали, а и броя на целувките и прегръдките между хората… Едно нещо обаче със сигурност няма да се промени – традиционният подарък за влюбените от Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.

През 2022-ра любимата традиция за всички приятели на театъра продължава, но правилата за участие са различни заради мерките покрай коронавируса. Тази година влюбените двойки отново ще празнуват в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“, но влизайки с общ „LOVE SERTIFICATE” и общ БИЛЕТ за спектакъла „ЕДНА НОЩ С ТЕБ “, с участието на Стефка Янорова и Георги Кадурин.

„ЕДНА НОЩ С ТЕБ“, по пиесата на Майкъл Уелър „За какво е нощта“, е както болезнено искрена, така и неочаквано забавна история за любовта и човешките отношения. Тя разказва за една невъзможна любов, за едно разминаване – не защото желанието или възможността липсват, а просто защото понякога така се случва… Сюжетът на „Една нощ с теб“ проследява срещата на двамата бивши съпрузи в една хотелска стая в Ню Йорк, в опит да възпламенят страстта си един към друг след 10-годишна пауза. 

Само на 13 и 14 ФЕВРУАРИ всички влюбени двойки, които ЗАЕДНО дойдат на касата на театъра, ще получат БЕЗ ТЕСТ, своя СПЕЦИАЛЕН „LOVE SERTIFICATE” и 2 билета на цената на 1. Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ вярва в любовта и подарява любов.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement