Connect with us

Музика

„НЕДЕЙ ДА ПИТАШ“ НА ЕЛЕНА БРУСАРСКА С ПРЕДПРЕМИЕРА ПО БГ РАДИО

Avatar

Публикувано

на

Elena Brusarska promo vizia

Елена Брусарска е готова с първата си самостоятелна песен. Дебютното солово парче на бившата вокалистка на Ice Cream се казва „Недей да питаш” и ще направи ексклузивна премиера във VBox7 на 27-ми май, точно в 20:00 часа.

Добрата новина за любопитните обаче идва от радиоефира. 5 минути преди клипът да се завърти в световната мрежа, „Недей да питаш” ще направи предпремиера на честотите на БГ Радио. Феновете на българската музика в цяла България ще имат възможността да чуят сингъла на финала на петъчното издание на предаването „Любими песни на любими хора“, а самата Елена ще бъде гост на водещия Наско Стоянов.

„Недей да питаш” е по текст на Елена Брусарска. Музиката също е на Елена, в съавторство с хитмейкъра Jay Cee, който се е погрижил и за аранжимента на парчето. Режисьор на видеото е Павлин Иванов – Bashmotion. Продуцент на „Недей да питаш” е Елена Брусарска.

Премиерата на „Недей да питаш” е на 27.05.2016, петък, в 20:00 в канала на Facing The Sun във Vbox7, а от 28-ми ще е и в ефира на родните музикални медии.

Continue Reading
Advertisement