Connect with us

Събития

Нестле България отваря три позиции за млади мениджъри

Avatar

Публикувано

на

Milena Kumanova

Милена Куманова, снимка: ПР

Компанията отново се включва в програмата „Мениджър за един ден“, подкрепяйки кариерата на младите таланти

Нестле България търси своя млад ръководител корпоративно търговско развитие и мениджъри Локални ключови клиенти за офисите си в Пловдив и Варна. Отворените позиции са в рамките на образователната инициатива „Мениджър за един ден“, организирана от Джуниър Ачийвмънт България. В нея могат да се запишат за участие ученици и студенти от цялата страна до 28 април. Избраните младежи ще имат възможността да разберат как се случват професионалните ангажименти и отговорности в реална среда

Избраният мениджър корпоративно търговско развитие на Нестле България ще има възможността в рамките на един ден да се запознае с основните отговорности на позицията в реална среда. Как се вземат решения за избор на канали за реализация и стратегическо управление на приходите и какво води до ръст на продажбите, са само част от предизвикателствата, пред които ще се изправи младият талант. Мениджърите Локални ключови клиенти ще се запознаят с разработването на промоционален план и поддържането на партньорски взаимоотношения.

Безспорно бъдещето зависи от реализирането на потенциала на младите хора. Точно затова непрекъснато търсим възможности, които да ги подкрепят в развиването на уменията им, но и да  ги вдъхновяват да поемат предизвикателства и да вървят напред. Повече от 15 години сме партньори на Джуниър Ачийвмънт и вярваме, че инициативата „Мениджър за един ден“ е реална възможност за младите да влязат в обувките на ръководители и да усетят от първо лице отговорността и ритъма на предизвикателствата дори и в рамките на един работен ден“, коментира Милена Куманова, Мениджър Привличане и Управление на таланти SEE, Nestle.

Advertisement

На 10 май до десет младежи ще имат възможност да се включат в работата на екипа на Нестле България и да се запознаят с начина на работа в най-голямата компания за храни и напитки в света.

До 2025 г. в рамките на тази инициатива компанията ще предостави в световен мащаб 20 000 възможности за първа работа и ще предложи 20 000 стажове и практики.

От стартирането на „Нестле за нуждае от младите“ през 2013 г., компанията вече е осигурила повече от 26 000 стажове и обучения. В България повече от 11 600 млади хора са подкрепени от Нестле България от 2014 г. досега в техния професионален път – чрез повече от 330 стажантски програми и практики. Нестле България е от първите компании, които взимат участие в проекта DOMINO – за дуално обучение на ученици от технически училища – включва се през 2016 г.

Continue Reading
Advertisement