Connect with us

Lifestyle

Не позволявайте на страстта да изчезне с новите аромати Attraction за Него и за Нея

Avatar

Публикувано

на

AVON Attraction

Attraction е последната иновация на козметичния гигант AVON при парфюмите, която стимулира сетивата и разпалва желанията. Новите парфюми са първите аромати на марката, създадени специално, за да привличат противоположния пол. Съблазнителните ухания на Attraction са вдъхновени от малките жестове в една връзка, които поддържат страстта жива. Лица на аромата в България са любимите на всички Саня Борисова и Ники Илиев, които заснемат специален видео клип. В него, вдъхновени от ароматите, те разкриват кои са истински стойностите моменти между двама влюбени.

В основата на Attraction са уникално магнетични мускусни акорди. Изящната комбинация от кехлибар, мускус и горски аромати създава искри от енергия, предназначена да върне пламъка в дългогодишните връзки. Неустоимо завладяващ, този иновативен акорд е в основата и на двата аромата, като създава привличаща и уханна свежест за мъжете и пристрастяваща топлота при жените. Ароматите пленяват с богатата си чувственост и излъчват разпознаваема жизненост, която съвършено въплъщава динамичния магнетизъм на привличането.

 

AVON потвърждава чрез специален експеримент между стотици двойки от целия свят, които трябва да прекарат един уикенд заедно, носейки Attraction. Взаимодействията, регистрирани по време на този революционен тест, свидетелстват за магнетичните ефекти на ароматите. Голям брой двойки са категорични, че ароматът е засилил привличането и желанието и ги е накарал да се чувстват секси, спонтанни и съблазнителни.

„Битовите ситуации са неизменна част от една връзка, затова ние постоянно търсим начин да я освежаваме“, споделя Ники Илиев. „Новото ни откритие е най-новият аромат Attraction от AVON, който ни помага да усетим другия по един различен и по-вълнуващ начин.“ допълва Саня.

Advertisement

Магнетизмът на ароматите е отразен в техните уникални опаковки: две елегантни стъклени шишенца, специално създадени да си пасват допълват идеално.

Насладете се на чувственото видео със Саня и Ники на следния линк:

 

Attraction за Нея и за Него можете да поръчате на Представител от 01.10.2015 в брошура 14 или онлайн на www.avon.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement