Connect with us

Музика

Ния ще открие концерта на Имелда Мей

Avatar

Публикувано

на

NIYA

снимка: Гласът на България

Изумителната НИЯ ПЕТРОВА се включва в концерта на ИМЕЛДА МЕЙ в Античния театър в Пловдив на 21 септември.

Победителката в най-новия сезон на ‘Гласът на България’ ще излезе на вековната сцена със своята група, за да представи 40-минутна програма.

Билети с цени 30, 40, 60 и 80 лв ще откриете в системата на EpayBG и на всички каси на Easypay в страната. Хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, но придружени от своите родители.

ИМЕЛДА МЕЙ – новата музикална емлблема на Ирландия идва и у нас, при това на върха на славата си. Тя ще долети в България с бомбастичните музиканти от своята банда за един супер концерт в Античния театър в Пловдив.

Advertisement

На 21 септември, протежето на великия ДЖЕФ БЕК, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще омагьоса взискателната българска публика с шоу, което ще се помни с години.

Концертът в Пловдив се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК в рамките на световния музикален форум Sounds of The Ages 2018.

Билети с цени 30, 40, 60 и 80 лв вече се продавата ексклузивно в системата на EpayBG и на всички каси на Easypay в страната. Хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, но придружени от своите родители (информация за тях – долу).

ИМЕЛДА МЕЙ е излизала да пее на сцена с най-големите – ЛУ РИЙДТОМ ДЖОУНСДЕЙВИД ГИЛМОРРОБЪРТ ПЛАНТU2 и много други…!

Advertisement

Най-новият й албум – ‘Life Love Flesh Blood’ хипнотизира критиката в Ирландия и Великобритания и с това, че в него, ИМЕЛДА пое в неочаквана посока – нов груув, комбинация от джазиран блус, соул, госпъл, фолк, рок , акустични и почти кинематографични преживявания.

Това е албумът на живота й! Еротичната сила на музиката е невероятна. Обичах момичето, което беше, но сега обичам дори още повече ЖЕНАТА, в която то се превърна!”  – подчертава БОНО от U2, който е ментор на ИМЕЛДА и дори признава, че леко завижда на своята сънародничка за новото й парче ‘How Bad Can A Good Girl Be?’.

Продуцент на албума е американската легенда – ТИ БОУН БЪРНЕТ, носител на най-големите музикални и филмови награди за работата си с БОБ ДИЛЪНЕЛТЪН ДЖОНРОБЪРТ ПЛАНТ и АЛИСЪН КРАУСРОЙ ОРБИСЪНГРЕГ АЛМАНCOUNTING CROWES, филма за ДЖОНИ КЕШ и много други.

На китара в ‘Life Love Flesh Blood’ гостува самият ДЖЕФ БЕК, а на пиано – маестро ДЖУУЛС ХОЛАНД. Основните музиканти са: китаристът МАРК РИБОТ(бандата на ТОМ УЕЙТС и ЕЛВИС КОСТЕЛО), барабанистът ДЖЕЙ БЕЛРОУЗ (РОБЪРТ ПЛАНТ) и китаристът ЗАК ДОУВС (THE LAST SHADOW PUPPETS).

В Пловдив ще видим на живо не само новите песните, но и предишните хитове,  които я направиха толкова голяма – рокабили и суинг сензацията ‘Johnny’s Got A Boom Boom’ (2008) и ‘It’s Good To Be Alive’ (2014).

ИМЕЛДА МЕЙ на живо в Античния театър на 21 септември 2018 със специалното участие на НИЯ ПЕТРОВА.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement