Connect with us

Общество

Новак Джокович участва за първи път в реклама на Райфайзен

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Групата Райфайзен Банк Интернешънъл (РБИ) пуска първата си имиджова кампания с новия посланик на марката Райфайзен – тенис звездата Новак Джокович. Кампанията стартира в навечерието на турнир от Големия шлем – откритото първенство на Франция, а също така съвпада и с 34-тия рожден ден на Джокович (22 май).

В основата на сценария на рекламата е един от най-честите навици на тенисистите: изборът на най-добрата топка за силен сервиз, в най-добрия случай дори ас. Световният номер 1 също отделя време, за да направи този избор. Този навик е свързан и със сцени от ежедневието на Джокович като избора на тениска или плод.

„С тази история искаме да комуникираме, че добрият избор е от голямо значение, като това е свързано и с амбицията ни да станем  банка, която избират клиентите в Централна и Източна Европа“, казва Михаел Палцер, който ръководи международния маркетинг в РБИ. „Новак Джокович е не само топ играч на корта, но също така е много убедителен и професионален при заснемането на клипа. Това беше едно изключително ефективно и възхитително сътрудничество“, добави той.

Имиджовата кампания стартира в страните от Централна и Източна Европа предимно в дигитални канали и по телевизията, но също така могат да бъдат видени билбордове и други материали.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement