Connect with us

Телевизия

Новата емоционална поредица на TLC „Слаб шанс в любовта“ доказва, че никога не е късно да промениш живота си и да намериш любовта

Avatar

Публикувано

на

Новата поредица на TLC „Слаб шанс в любовта“ проследява перипетиите на осем души, които се стремят да загубят значителна част от теглото си и да преодолеят липсата на самочувствие, за да открият любовта. Във всеки епизод ще видим тримесечните усилия на един участник по пътя към желаното тегло, както и към намирането на смелост да разкрие емоциите си към обекта на своите чувства. Героите на „Слаб шанс в любовта“ обещават да се срещнат с любимия си човек след 90 дни – и то с напълно преобразен външен вид. С помощта на личен треньор те се изправят срещу кантара и емоционалните пречки, учат се отново да обичат себе си и търсят куража да заложат сърцето си на карта, за да открият любовта. Вълнуващата премиерна поредица „Слаб шанс в любовта“ стартира на 11 юни от 21:00 ч. по TLC.

Трансформациите, които зрителите ще видят в поредицата включват:

Браян

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″][/media-credit]

Израствайки като хомосексуалист в провинциалния район на Оклахома, Браян никога не е имал възможността да разкрие истинската си същност. След повече от 40 години, през които се бори с излишните килограми, теглото му достига критичните 130 кг. С желание да изкорени депресията и здравословните проблеми от живота си, Браян решава да свали 45 кг., надявайки се да намери увереност и да покани на среща тайната си тръпка, Майк.

Шеян

Advertisement

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]TLC[/media-credit]

27-годишната Шеян тежи близо 100 кг. и се притеснява, че никога няма да има смелостта да покани на среща Риган, момчето, което харесва още от ученическите си години. Тя решава да направи всичко възможно, за да свали 27 кг. и да се превърне в жената, която може да бъде. По време на емоционалното ѝ пътуване към целта тя разбира, че не е нужно да се задоволява с тръпката си от училище.

Даниел

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]TLC[/media-credit]

Разпределянето на времето между работата в съда и семейните задължения се оказва изключително трудно за Даниел, който тежи повече от 135 кг. Като самотен баща с много малко свободно време, борбата на Даниел с излишните килограми го притиска до краен предел. Той се надява да свали 40 кг. и да събере смелост, за да покани на среща любовта си от детството, Кристина.

Continue Reading
Advertisement