Connect with us

Телевизия

Новата поредица на Discovery Channel „Aвто-лудост” се впуска в света на аматьорските моторни спортове

Avatar

Публикувано

на

Discovery Channel s Premiera na Avto ludost na 7 May 5

На 7-и май от 21:00 ч. започва новата поредица на Discovery Channel„Авто-лудост”. Тя ще проследи Марк „Елвис” Пристли, бивш механик във Формула 1, докато той се потапя в един от най-невероятните аматьорски моторни спортове в света. Прилагайки своя ноу-хау към основите на всяка масова състезателна писта, Елвис се надява да увеличи максимално мощността на всеки автомобил, за да превърне единствени по рода си превозни средства в победители на трасето.

Работейки за Макларън Рейсинг като механик в пит бокса и издигайки се в екипа на Формула 1 и света на излъчването на състезанията по телевизията, любовта на Елвис към моторните спортове го е пренесла отвъд стартовата линия. Търсейки ново предизвикателство, Елвис прилага уменията си в уникални моторни спортове по целия свят.  Пътувайки хиляди километри, Елвис ще работи с местни автомобилни експерти, за да изпита тези забележителни спортове и да създаде изключителни състезателни автомобили. Местната автомобилна култура е богата и всеки спорт изисква достойнство и уважение в рамките на общността. С малко време, ограничени средства, строги насоки и чуждестранни моторни спортове, които никога не е виждал преди, Елвис няма просто да желае да промени тези автомобили в победители, но също така ще задоволи публиката и уважи местните традиции по пътя.

Авто-лудост бе сбъдната мечта за мен”, казва Елвис. „Имах възможността не просто да опитам някои от най-безизвестните и може би най-лудите моторни спортове на света, но също така и да се включа в инженерството на тези превозни средства. Те може да достигат различни граници от болид на Формула 1, но със сигурност ще достигнат своите граници”.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“433″]International Networks[/media-credit]

„Нещото, което прави нашето предаване по-различно е това, че то не е просто за превозни средства. Комбинирали сме автомобилите със сблъсък на екстремни култури на някои от най-забележителните места на планетата, като същевременно влязохме в ожесточени състезания. Надявам се крайният резултат е нещо, което ще заинтригува не само хората с бензин в кръвта”.

„Комбинацията от експертиза на ниво Формула 1 и масовите моторни спортове отвежда всяко състезание на ново ниво и дава представа за историческото значение на тези практики”, заяви Лиз Брач, изпълнителен продуцент на Discovery Networks International. „Авто-лудост се впуска дълбоко в местните спортове, които са повлияли на моторните спортове и състезания и са ги превърнали в такива, каквито са днес”.

Advertisement

„Авто-лудост” стартира на 7-и май от 21:00 ч. Поредицата е продуцирана за Discovery Networks International от Dragonfly Productions. Изпълнителен продуцент на поредицата за Discovery Networks е Лиз Брач, а за Dragonfly Productions – Клеър Мотърсхед.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“650″]Discovery Channel s Premiera na Avto ludost na 7 May 2[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement