Connect with us

Култура

Нова книга на Емил Конрад с премиера в зала 1 на НДК

Avatar

Публикувано

на

Emil COV

„Изкуството да бъдеш мързелив“ ще бъде представена на едноименното шоу на влогъра

Издателство „Егмонт“ съобщава, че зрителите на комедийното представление на ютюб звездата в зала 1 на НДК на 1 октомври ще бъдат сред първите, които могат да се сдобият с фенското издание. Почитателите на Конрад ще имат възможността да се срещнат лично с него след представлението за автографи и снимки.

„Заглавието на книгата, както и самото представление, са провокирани от онези моменти в ежедневието, когато в желанието си да спестиш време, средства или усилия, се опитваш да си улесниш живота, споделя Конрад. – Тогава мързелът се превръща в изобретателност, находчивост и креативност и в крайна сметка се оказва полезен. Е, както с всичко останало, въпросът винаги е в мярката.“

Събитието в НДК е първата изява на младия влогър на голяма сцена. Той е и първата българска ютюб знаменитост, която пренася творчеството си на живо пред публика. Емил запазва в тайна детайлите около представлението, но едно е сигурно – почитателите му могат да разчитат на обичайната доза непосредствен хумор, откровени размисли по вълнуващи и актуални теми, свежи истории и много изненади. Очаква се и бляскавата поява на екранната му половинка Силвето. Билети за шоуто се предлагат в „Билетен център НДК“ и онлайн на ticketportal.bg. Стендъп комедията се организира от издателство „Егмонт“ и се осъществява с подкрепата на „Мтел“ и „Кока-Кола“, в партньорство с НДК.

„Щастливи сме, че новаторските ни търсения и стратегии намират своята реализация чрез чудесното ни партньорство с Емил, споделя Велизара Добрева, изпълнителен директор на издателство „Егмонт“. – Книга, която вдъхновява мобилно приложение и стипендия за млади творци. Комедийно шоу, което се превръща в премиера на книга. Вярваме, че подходящото съдържание и емоционалните преживявания на читателите са в основата на съвременните успешни издателски проекти“, допълва тя.

В специално видео, анонсиращо премиерата, Емил Конрад разкрива, че новата книга е съвсем различна от първите две. Фенското илюстровано издание е забавен микс от сериозни и шеговити съвети за оцеляване в различни ситуации, улесняващи живота предложения, творчески идеи, споделени тайни и предизвикателства към читателите, както и възможност за тяхна изява и лични откровения. Силвето също се включва в книгата като гост-автор със специални страници.

Свежите илюстрации и оформлението на изданието са дело на талантливите Стоян Атанасов и Моника Писарова от студио Kontur Creative.

Advertisement

Всеки, направил предварителна поръчка на книгата до 27 септември през уебсайта на издателство „Егмонт“ (http://egmontbulgaria.com/2977.html), ще получи поименно подписано от Емил Конрад копие от „Изкуството да бъдеш мързелив“. Изданието ще бъде в книжарниците от 8 октомври.

Continue Reading
Advertisement