Connect with us

Музика

НОВА МУЗИКА с пъри самостоятелен сингъл, продуциран от Любо Киров

Avatar

Публикувано

на

„Да продуцирам млади и талантливи български изпълнители за мен е кауза, която означава много. Аз вярвам в приемствеността между поколенията в музиката и затова реших да подкрепя изключително талантливите изпълнители от Нова Музика и да стана техен продуцент„ – с тези думи изпълнителят Любо Киров обяви решението си да стане музикален продуцент на Нова Музика.

Песента на Нова Музика  се казва „Има Смисъл“ и е по текст написан от друго популярно име в българския шоубизнес – Михаела Филева, която сподели :

„За мен е много голяма радост да работя с такива креативни изпълнители и вярвам, че тяхната кариера тепърва ще се развива. С удоволствие написах текста на „Има Смисъл“, защото вярвам, че българската музикална сцена има нужда от позитивни, млади и талантливи хора като тях“.

Музиката и аранжимента на песента са на Боян Христов, написал десетки хитове като „Нека Вали“ на Мария Илиева и „Знам“ на Любо Киров. Сингълът е мастериран в Съединените Щати при специалисти, които работят с Pitbull, Flo Rida, John Mayer и Fifth Harmony.

За видеото на сингъла се погрижи известният режисьор Люси Иларионов, а оператор е Георги Марков. Видеото е заснето за 15 часа, като за това време са използвани 5 локации. Специално за снимките е затворен цял етаж от паркинга на столичен мол, където младите артисти заснемат една от първите сцени.

В клипа изпълнителите сменят три визии, за които се грижи невероятният екип от стилистът Криастиан Пижов, коафьорът Стоян Кунев и гримьорът Гергана Пащрапанска. За облеклата на артистите се отзовават H&M и Forever21, като втората марка за пръв път решава да направи колаборация с български изпълнители. Аксесоарите на младежите от Нова Музика са XO Boutique.

Advertisement

„Ние сме изключително щастливи и поласкани от факта, че изпълнител като Любо Киров повярва в нас и реши да работим заедно. Това за нас означава много и най-вече ни доказва, че има смисъл да се занимаваме с това, което обичаме“ – споделят младите изпълнители.

„Българската музикална сцена в момента има нужда от група, която да прави качествена поп музика. Затова съм убеден, че хората ще се влюбят в Нова Музика“ – заключи Любо Киров.

Сингълът „Има Смисъл“ се издава от компанията MySoundUniverse и ще бъде представен първо в ефира на Бг Радио.

Continue Reading
Advertisement