Connect with us

Lifestyle

Новите етикетни принтери Brother са проектирани за висока скорост

Avatar

Публикувано

на

PT P900W Situ 37

Двата модела от серията P-Touch предлагат множество възможности за свързване

 Brother започна предлагането на българския пазар на моделите PT-P900W и PT-P950NW, които са най-бързите принтери с висока резолюция от серията P-Touch, предназначена за бизнес употреба.

Новите етикетни принтери PT-P900W и PT-P950NW са два пъти по-бързи от конкурентните продукти като постигат скорост от 60 мм в секунда. Те могат да се похвалят и с най-широка съвместимост с ленти – до 36 мм. Печатното поле е с ширина 32 мм, което осигурява печат почти от край до край.

Японската фирма Brother е специалист в разработката на усъвършенствани решения за етикетиране в офиса, ритейл обектите, кетъринга, здравеопазването и сектора на комуналните услуги. Затова компанията е разработила двата нови модел с идеята да предлагат супер свързаност. Те разполагат с USB порт и Wi-Fi поддръжка, а PT-P950NW допълнително предлага и кабелна мрежова връзка, която позволява на няколко потребителя да отпечатват етикети с помощта на безплатния софтуер P-touch Editor.

Тези модели могат да бъдат използвани и без наличен източник на електрозахранване, благодарение на опционалната литиева батерия, която се презарежда. PT-P950NW има опционален Bluetooth модул – полезна екстра, когато трябва да се осъществи безжична връзка със специализирани PDA и таблети, чрез които да се създават персонализирани етикети (с днешна или бъдеща дата), без нужда от PC.

Advertisement

PT-P900W и PT-P950NW отпечатват издръжливи ламинирани етикети TZe, които са тествани при екстремни условия за издръжливост на температура, химикали, абразия, слънчева светлина и вода.

Моделите PT-P900W и PT-P950NW (които заменят PT-9700PC и PT-9800PCN) могат да бъдат използвани с мобилното приложение Brother iPrint&Label за дизайн и отпечатване на етикети от смартфон или таблет. За професионалистите се предлага и приложението Mobile Cable Label Tool, което е разработено специално за създаване на етикети за телеком и електрически инсталации. То съдържа обширен набор от актуални шаблони и електрически символи, за да осигури ефективно надписване на място при нужда.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“600″]PT-P900W Situ 1[/media-credit]

Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, каза: “Свързването е изключително важно в съвременните работни среди, а съвместимостта със смартфони и таблети добавя гъвкавост и позволява на новите дизайни да бъдат отпечатвани, когато и където е нужно.“

Опционалните аксесоари като Touchpanel Display модула предлагат отпечатване на етикети само с едно докосване, без нужда от PC. Той има вграден часовник, който позволява, например, поставянето на дата „най-добър до:“ на хранителни продукти. Автоматичното разпознаване на лентата позволява на екрана да се види реално превю на етикета. Самата лента предлага лесно отлепване на защитния слой за повишена продуктивност.

Етикетните принтери Brother PT-P900W и PT-P950NW се предлагат на цена съответно 583 и 975 лв. с ДДС.  За повече информация посетете www.brother.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement